Ο Αλβανός μέσος που μετά μία πολύ δύσκολη περίοδο την οποία πέρασε στην ομάδα του ΠΑΟΚ, κατάφερε όχι μόνο βασικός να γίνει, αλλά και να κερδίσει τους πάντες μέσα στην ομάδα με την προσπάθεια που κάνει και την αγωνιστικότητά του, αναμένεται να δεχθεί πρόταση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα, στο πλαίσιο μίας γενικότερης στρατηγικής που υπάρχει για να δημιουργηθεί ένας όσο το δυνατόν καλύτερος κορμός στην ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε και η επαφή του Ζήση Βρύζα με πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του Κάτσε, όπου και έγινε ενημέρωση για την πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε συζητήσεις και γενναία αύξηση αποδοχών για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, προκειμένου να επέλθει συμφωνία και να υπογραφεί νέο συμβόλαιο.

Η συγκεκριμένη υπόθεση μάλιστα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μία πολύ σημαντική διαφορά, αφού ο Κάτσε δεν έχει μάνατζερ και ως εκ τούτου οι όποιες συζητήσεις θα γίνουν μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του Ζήση Βρύζα. Και η πρόθεση που φαίνεται να υπάρχει αυτή την στιγμή είναι να γίνει και αύξηση στις αποδοχές του ποδοσφαιριστή, αλλά και επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου που έχει με την ουσιαστική υπογραφή μία νέας συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.  

Πηγή: paok24.com