«Δεν με ξέρετε αλλά θα με μάθετε. Από εσάς θέλω μεγάλη προσπάθεια και ένταση και στις προπονήσεις και στους αγώνες», ήταν το... μήνυμα του Περέιρα.

Την προπόνηση είδαν οι Βρέντζος, Καρεμπέ και Ισά. Κάτι που βέβαια γινόταν και επί Μίτσελ. Ένας λόγος παραπάνω τώρα με τον Πορτογάλο τεχνικό στο τιμόνι καθώς ήταν η πρώτη του προπόνηση.

 

Το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
 

Άνεμος αλλαγής στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, με τον κ. Βίτορ Περέιρα να προπονεί για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου. Ενόψει του επικείμενου αγώνα με την Ξάνθη, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε δράση, κάνοντας σήμερα την πρώτη προσπάθεια να περάσει το στίγμα του στον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν χθες κόντρα στον Φωστήρα έκαναν ενεργητική αποθεραπεία και αποκατάσταση. Πλην εξαιρέσεων, συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση, σε χαμηλότερη ένταση από τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στον Ταύρο, βάζοντας στο πρόγραμμά τους και μπάλα!

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αρχικά δουλειά επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν ιδιαίτερα επάνω στην τακτική, εστιάζοντας στη μεταφορά του παιχνιδιού στο πλάτος του γηπέδου και την ανάλογη πίεση από τους αμυνόμενους. Εν συνεχεία οι νικητές του αγώνα με τον Φωστήρα συνέχισαν την αποθεραπεία τους και οι υπόλοιποι έκλεισαν το πρόγραμμά τους με «μονομαχίες» και δίτερμα σε κλειστό χώρο. Ο κ. Περέιρα χρησιμοποίησε και τα δύο βασικά γήπεδα του Ρέντη για όλες τις ασκήσεις των ποδοσφαιριστών του.

Στα ιατρικά, κανονικά γυμνάστηκε ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ εκτός προγράμματος έμειναν οι τραυματίες Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς και Μποτία. Την Παρασκευή η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:00.