Έπιασε δουλειά στου Ρέντη χθες ο Βίτορ Περέιρα και προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες του Ολυμπιακού, παρουσία των Καρεμπέ-Ισά-Βρέντζου.

Ο νέος τεχνικός των Ερυθρολεύκων δεν είχε την ευκαιρία να δουλέψει με όλους ποδοσφαιριστές μαζί λόγω του ότι όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Φωστήρα ακολούθησαν θεραπεία.

Παρόλα αυτά ο Περέιρα πρόλαβε να δείξει κάποια πράγματα από τη φιλοσοφία του και τον τρόπο που θέλει να αγωνίζονται από εδώ και στο εξής οι παίκτες του. Ο 46χρονος τεχνικός δοκίμασε, για παράδειγμα, το 4-3-3, το σύστημα δηλαδή που χρησιμοποιούσε και ο Μίτσελ γιατί ενδεχομένως δεν θέλει να κάνει απότομα μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν δουλειά επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή, ενώ ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με στην τακτική, εστιάζοντας στη μεταφορά του παιχνιδιού στο πλάτος του γηπέδου και την ανάλογη πίεση από τους αμυνόμενους.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Περέιρα χρησιμοποίησε τον Γιάννη Μανιάτη σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει, αυτόν του "κόφτη" μπροστά από τα στόπερ. Ο διεθνής άσος έπαιξε στην ουσία "εξάρι", μία θέση που επί Μίτσελ είχε πριν τραυματιστεί ο Μιλιβόγεβιτς και στα τελευταία παιχνίδια ο Εντινγκά.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα του Μίτσελ λίγο πριν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό! Η αποκάλυψη μόνο   ΕΔΩ