Φευγάτος από τη Νιούελς Ολντ Μπόις είναι ο Νάτσο Σκόκο, όπως μεταδίδουν τα Μέσα ενημέρωσης στην Αργεντινή. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ επέστρεψε στην πατρίδα του το περασμένο καλοκαίρι, μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Αγγλία και τη Σάντερλαντ. Ο σύλλογος από τη χώρα του τανγκό είχε δαπανήσει 2,7 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει αλλά τώρα προτίθεται να τον πουλήσει λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Τα νέα της παραχώρησης του 29χρονου εξτρέμ έφθασαν γρήγορα μέσω μάνατζερς και στην Ελλάδα κινητοποιώντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνεται, ως γνωστόν, για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Ο Δικέφαλος έψαξε να μάθει για το τι συμβαίνει με την περίπτωση του Σκόκο και όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του παίκτη, Φαμπιάν Σολντίνι, στον Αργεντίνο δημοσιογράφο, Νίκολας Φιλομένο, οι "ασπρόμαυροι" εκδήλωσαν επίσημο ενδιαφέρον.

Η υπόθεση, πάντως, δεν είναι εύκολη για τον ΠΑΟΚ, αφού ο παίκτης δεν αναμένεται να πωληθεί με λιγότερα χρήματα απ΄ όσα αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Την ίδια ώρα, οι μνηστήρες για τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τον ατζέντη του, δεν είναι λίγοι, ενώ θα μπορούσε εξετασθεί το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς, ενδεχόμενο που, φυσικά, θα βόλευε και την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ο Ρικάρντο Κόστα του ΠΑΟΚ να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό! Ποιος το είπε   ΕΔΩ