Δεν θα μπορούσα ποτέ να διανοηθώ τον Μαρινάκη, τον Μελισσανίδη, τον Αλαφούζο, τον Κομπότη, τον όποιο αρχηγό της ομάδας και του... εαυτού του να μην αποφασίζει όταν το επιβάλλουν οι καταστάσεις και να κάνει ...σύσκεψη. Και κόμμα να ήταν ο ΠΑΟΚ, όχι ανώνυμη εταιρεία, πάλι ο αρχηγός θα προχωρούσε στις αποφάσεις και δεν θα άφηνε τα πράγματα να εξελιχθούν ...μόνα τους.
Κακά τα ψέματα. Σύσκεψη σε μια εταιρεία σημαίνει ...δημοκρατικές διαδικασίες. Ανέκδοτο, δηλαδή. Και δημοκρατικές διαδικασίες σημαίνει απουσία αληθινού αρχηγού και μοίρασμα ευθυνών. Να μην έχει κάποιος, ο ένας, την ευθύνη, αλλά όλοι μαζύ, δηλαδή κανένας!
Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία τέσσερα ματς πήρε μια ισοπαλία, έκανε τρεις ήττες. Έχει αγωνιστική πορεία όπως μια ομάδα που απειλείται με υποβιβασμό. Ποιος; Ο ΠΑΟΚ που έκανε πρωταθλητισμό. Και τι βλέπουμε μετά από 4 ήττες και μια ισοπαλία στα οκτώ παιχνίδια του 2015; Συσκέψεις. Γραφικότητα. Τη μία σύσκεψη μετά την άλλη.
Δεν μπορεί θα τη βρω την άκρη και την απωλεσθείσα τσατσάρα μετά από την τέταρτη, ίσως την πέμπτη ...σύσκεψη.
ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ του ποδοσφαίρου στηρίζει Τσίπρα, γράφει ο apodytiriakias
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο