Μόνο στο πρώτο μέρος δυσκολεύτηκε η ομάδα του Βοσνιάδη κόντρα στους Χανιώτες και εν μέρει φταίει και η διαιτησία του Λαμπρόπουλου. Ο ρέφερι από την Ηλεία δεν είδε το πέναλτι του Παπουτσογιαννόπουλου στο 25` στον Φαρινόλα, ενώ στη φάση του 1-1 έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Όπως και να `χει, οι Χανιώτες δεν εκμεταλλεύτηκαν το καλο τους ξεκίνημα, αν και πήγαν με το 1-1 στο ημίχρονο. Όμως στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Λαγού, που έδωσε δύο ασίστ και το γκολ του Σουάνη στην πρώτη ουσιαστικά επαφή με την μπάλα διαμόρφωσαν το τελικό 3-1, με τον Απόλλωνα να πανηγυρίζει δίκαια την πρόκριση!

1-1 με... φωνές!

Τα Χανιά πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο στην αρχή και μάλιστα με την κεφαλιά του Κρητικού στο 15` έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Απόλλων σιγά-σιγά ισορρόπησε και πήρε μέτρα προς την εστία του Μαρκαντωνάκη. Στο 25` ο Παπουτσογιαννόπουλος τράβηξε από την φανέλα τον Φαρινόλα, ο οποίος ανατράπηκε στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής λανθασμένα είπε "παίζετε"... Με τα πολλά, φτάσαμε στο 40` όταν από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Ανγκούλο που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Κόντρα όμως στη ροή του ματς, στο 43` μετά από βαθιά μπαλιά, ο Ρένια, αφού έκανε επιθετικό φάουλ στη συνέχεια βρήκε τον Κρητικό, που με σουτ σημείωσε το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το "καθάρισε" στο β`

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δυο ομάδες στο δεύτερο μέρος, ώσπου στο 53` ο Βοσνιάδης πέρασε τον Λαγό στη θέση του Ηρακλή. Έτσι στο 59` από εκτέλεση φάουλ του Λαγού από δεξιά, η μπάλα έσκασε στην περιοχή, ο Φαρινόλα πήρε την κεφαλιά-ψαράκι και νίκησε τον Μαρκαντωνάκη για το 2-1! Νέα αλλαγή από τον Μακεδόνα τεχνικό ο Σουάνης και στο 66` από νέο φάουλ του Λαγού, ο νεοεισελθών Σουάνης πήρε τη γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και σημείωσε το 3-1, δίνοντας ουσιαστικά τη νίκη-πρόκριση στην "ελαφρά ταξιαρχία"!

Περισσότερα σε λίγο...