Facebook Pixel Το "έγκλημα" του ΠΑΟΚ με τον "πράσινο" παικταρά!
| 2015-03-10 15:30:00

Το "έγκλημα" του ΠΑΟΚ με τον "πράσινο" παικταρά!

Το "έγκλημα" του ΠΑΟΚ με τον "πράσινο" παικταρά!

ΠΟΙΟΝ άσο του Παναθηναϊκού απέρριψαν, όχι μία, αλλά δύο φορές (!!!), στο πρόσφατο παρελθόν τα γατόνια του Δικεφάλου εκτιμώντας πως είναι παίκτης λίγων δυνατοτήτων;

Στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει εγκλήματα τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τις μεταγραφές. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους απίθανους ποδοσφαιριστές που έχουν πάει στην ομάδα με ένα σκασμό λεφτά και έχουν φύγει νύχτα. Ούτε σε περιπτώσεις παικτών που ήρθαν με τυμπανοκρουσίες και αποδείχθηκαν παλτά, βλέπε το πρόσφατο παράδειγμα του Ντιέκο Κόστα.

Μιλάμε για παίκτες που ποτέ δεν ήρθαν στον ΠΑΟΚ γιατί τα γατόνια της διοίκησης ή του τμήματος σκάουτινγκ τούς απέρριψαν ως "λίγους" και τους έκοψαν γιατί δήθεν δεν μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Με πρόσφατο παράδειγμα τον Δημήτρη Γούτα, τον οποίο όπως αποκάλυψε ο Σκύλος, δεν ήθελαν το καλοκαίρι Σαββίδης και Αναστασιάδης για διαφορετικούς λόγους.

Την πιο μεγάλη γκέλα, πάντως, την έκαναν στον Δικέφαλο το προπερασμένο καλοκαίρι. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που φέτος κάνει εκπληκτική χρονιά και θεωρείται μέσα στους κορυφαίους νεαρούς και ταλαντούχους Έλληνες παίκτες.

Ο λόγος για τον Νίκο Καρέλη, τον οποίο ο ΠΑΟΚ είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει δις στο παρελθόν αλλά και τις δύο φορές απέρριψε την περίπτωσή του. Και το θυμηθήκαμε το στόρι επειδή ο Έλληνας επιθετικός ήταν αυτός που άλλαξε το παιχνίδι απέναντι στον Δικέφαλο στο πρόσφατο ντέρμπι της Λεωφόρου με ασίστ, γκολ και σούπερ εμφάνιση.

Ο Καρέλης προτάθηκε για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ όταν αποχώρησε από τον Εργοτέλη και έφυγε για τη Ρωσία. Οι "ασπρόμαυροι" δεν ασχολήθηκαν καν με την περίπτωσή του εκείνη την περίοδο. Όταν ο παίκτης αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2013 προτάθηκε εκ νέου στους ανθρώπους του Δικεφάλου αλλά και πάλι τον απέρριψαν θεωρώντας ότι είναι ποδοσφαιριστής περιορισμένων δυνατοτήτων!!! Τελικά, ο Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αναστασίου εμπιστεύτηκαν τον παίκτη, του έδωσαν ευκαιρίες και τα αποτελέσματα είναι τα γνωστά...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ του Σέρχιο Μαρκαριάν στην Εθνική ομάδα, στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags