Facebook Pixel Τον «τσέκαραν» και... πιάνει Λιμάνι!
| 2015-03-24 19:30:00

Τον «τσέκαραν» και... πιάνει Λιμάνι!

Τον «τσέκαραν» και... πιάνει Λιμάνι!

Ποιος ποδοσφαιριστής από την Σούπερ Λιγκ έρχεται το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό;

Ο Ολυμπιακός τους τελευταίους μήνες «τσεκάρει» συνεχώς παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα και για αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο πως έχουν βρεθεί σε διάφορα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ συνεργάτες του Βίτορ Περέιρα, ώστε να δουν συγκεκριμένους παίκτες να αγωνίζονται.

Στο Λιμάνι ήδη έχουν στο στόχαστρό τους κάποιους ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά, ενώ φυσικά δεν ξεχνάνε και τους δικούς τους παίκτες, οι οποίοι έχουν δοθεί δανεικοί σε ομάδες για να πάρουν παιχνίδια.

Ένας εξ αυτών λοιπόν, ο Δημήτρης Κολοβός, είναι σχεδόν σίγουρο πως τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αφού οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εξαιρετική γνώμη για αυτόν, ενώ και ο Βίτορ Περέιρα έχει εντυπωσιαστεί από τις εμφανίσεις του στον Πανιώνιο.

Ο Κολοβός πέρυσι δεν... χώρεσε στο ρόστερ, καθώς ο
καθώς δεν κατάφερε να πείσει τον Μίτσελ στην προετοιμασία πως αξίζει μία θέση στην ομάδα. Η πορεία του όμως με τον Πανιώνιο φαίνεται ότι ήταν ικανή για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ενώ παρόμοιες σχέσεις υπήρχαν και τον Δεκέμβριο στο Λιμάνι.

Το θέμα Κολοβού πάντως επιβεβαίωσε στην χθεσινή του συνάντηση με τους δημοσιογράφους και ο Πιερ Ισά, ο οποίος για το θέμα των δανεικών ανέφερε: «Κάποιος μπορεί να θέλει 20 παίκτες. Κάποιος άλλος 30. Κάποιους παίκτες που τους τσεκάρουμε δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Ο Κολοβός κάνει εξαιρετική σεζόν. Γίνεται όλο και πιο ώριμος και μπορεί να μας βοηθήσει. Χρειάζεται μεγάλο ρόστερ για να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα»...



Φωτιά Γεωργίου: Ο Ολυμπιακός προκαλεί επεισόδια! Δείτε ΕΔΩ



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags