Πρωταγωνιστής του ματς δεν ήταν άλλος από τον 36χρονο Γκούντιονσεν, ο οποίος στο 20ό λεπτό πήρε μπαλιά από τον Γκούντμουντσον και σκόραρε με σουτ, για το 26ο γκολ του με την Εθνική (ρεκόρ) αλλά πρώτο από τον Σεπτέμβριο του 2009!

Στο 32' το έργο των Ισλανδών έγινε ακόμα πιο εύκολο, όταν ο Μπιάρνασον σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκίλφι Σίγκουρντσον. Οι γηπεδούχοι, που δεν έχουν νίκη ακόμα στα προκριματικά, είχαν δοκάρι στο 63' με τον Αμπντούλιν, όμως ο Μπιάρνασον στο 90'+1' έβαλε ταφόπλακα στα όποια όνειρα ανατροπής, διαμορφώντας το 0-3 με σουτ που κόντραρε και στον Κουαντάγεφ.

Καζακστάν - Ισλανδία 0-3
Γκολ: 20' Γκούντιονσεν, 32', 90' +1' Μπιάρνασον
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (Κράζνοσχαρ): Σιντέλνικοφ, Γκούρμαν (67' Κουαντάγεφ), Βορότνικοφ, Αμπντούλιν (80' Σκέτκιν), Σουγιουμπάεφ, Λογκβινένκο, Σμάκοφ, Ισλαμκχάν, Ταγκιμπέργκεν, Νουργκαλίεφ (56' Κονισμπάεφ), Ταζιμπέτοφ.
ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Λάγκερμπακ): Χάλντορσον, Σέβαρσον, Ρ. Σίγκουρντσον, Άρνασον, Σκούλασον, Γκούντμουντσον, Μπιάρνασον, Γ. Σίγκουρντσον, Γκούναρσον (72' Χάλφρεντσον), Σίγκθορσον (70' Μπόντβαρσον), Γκούντιονσεν (83' Φινμπόγκασον).