Facebook Pixel "Ναι, είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"!
| 2015-04-10 17:27:00

"Ναι, είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"!

"Ναι, είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα"!

Όλα για το "νταμπλ" θα δώσουν στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Αλμπέρτο Μποτία στην εφημερίδα «Αγορά» και εξήγησε, πως οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να μετατρέψουν την κριτική, που τους ασκήθηκε κατά διαστήματα μέσα στη σεζόν σε θετικά σχόλια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο στόπερ των πρωταθλητών:

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Αντιμετωπίσαμε το ματς σοβαρά, από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν μας άρεσε που έλειπε ο κόσμος μας από την εξέδρα, ωστόσο νιώθαμε ότι και σε αυτό το ματς είχαμε την υποστήριξή του, αφού μας έβλεπε από την τηλεόραση. Ήταν σαν να μην έλειπε ούτε αυτή τη φορά από το πλευρό μας».

Για το στόχο του νταμπλ: «Είμαστε σε καλό δρόμο για τον τελικό του Κυπέλλου και φυσικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε έως το τέλος. Αυτό είναι που θέλουμε: να πάρουμε το νταμπλ και να μετατρέψουμε σε θετικά σχόλια την όποια αρνητική κριτική έχουμε δεχτεί».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα: «Ναι, είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός το αποδεικνύει αυτό κάθε χρόνο με τους τίτλους που κατακτά. Και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην εφετινή περίοδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags