Facebook Pixel ΜΥΘΙΚΕΣ ατάκες Χακόμπο!!
| 2015-04-13 18:32:00

ΜΥΘΙΚΕΣ ατάκες Χακόμπο!!

ΜΥΘΙΚΕΣ ατάκες Χακόμπο!!

Ο Ισπανός πορτιέρο εξηγεί γιατί έφυγε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ με δική του (!) απόφαση, «αποκαλύπτει» γιατί ο Στέφενς τον... ζήλευε και τον έβαλε να προπονείται μόνος του, ενώ μιλάει και για την επιστροφή του στην Τούμπα!

Ο Σανθ Χακόμπο σε διαδικτυακή του συνέντευξη μιλάει για τους λόγους που δεν βρίσκεται τώρα στον ΠΑΟΚ, για το διαζύγιο που επιτέλους (!) πήρε από την γυναίκα του, για την... ζήλια του Χουμπ Στέφενς προς το πρόσωπό του, αλλά και για την επιθυμία του να υπογράψει στον Δικέφαλο για πολλά ακόμα χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στο
Inpaok.com:
 

Πως περνάς στην Ισπανία; Προπονείσαι πλέον με την Τενερίφη;

«Είμαι καλά, ναι φυσικά και προπονούμαι»

Τι συνέβη με την Τενερίφη;

«Δεν με πλήρωσαν τον μισθό του Οκτωβρίου. Πήγα στην ΦΙΦΑ, αλλά και στο ισπανικό δικαστήριο, πλέον πρέπει να περιμένω την απόφαση των δικαστών. Αποφάσισα να μην παίζω αφού δεν με πληρώνουν. Η φιλοσοφία μου είναι η εξής: Αν με πληρώσεις παλεύω σαν μαχητής, αν όχι συγγνώμη δεν παίζω. Έχω δύο κόρες που χρειάζονται πράγματα για να μεγαλώσουν.»

Θα ήθελες να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ;

«Φυσικά και θέλω! Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και αν ήταν στο χέρι μου θα υπέγραφα για πάρα πολλά χρόνια ακόμα, έτσι ώστε να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Πάντα ήθελα να είμαι στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη χρονιά αποφάσισα να γυρίσω στην Ισπανία, επειδή η γυναίκα μου με παρακάλεσε να το κάνω καθώς είχαμε προβλήματα. Πλέον, επιτέλους πήρα διαζύγιο και δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Ήταν από την αρχή ένα λάθος το να έρθω εδώ αλλά έπρεπε να το κάνω, να προσπαθήσω για την οικογένεια μου. Νομίζω πως όλοι στην θέση μου αυτό θα έκαναν.»

Τι συνέβη την περσινή χρονιά με τον Χουμπ Στέφενς και κατέληξες να προπονείσαι μόνος σου; 

«Ο Χουμπ πήρε αυτή την απόφαση επειδή είδε πως άρχισα να γίνομαι σημαντικός για την ομάδα και ήθελε να είναι αυτός ο αρχηγός των πάντων. Με λίγα λόγια επειδή μπορούσα να γίνω πιο σημαντικός με «σκότωσε» και τελείωσε το πρόβλημα. Αυτή είναι η αλήθεια για το τι έγινε»

Ποια είναι η άποψη σου για τον Ιβάν Σαββίδη, τον Γιώργο Γεωργιάδη και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

«Ο Σαββίδης είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος κατά τη γνώμη μου. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ το κλαμπ και θέλει μόνο το καλό της ομάδας και για αυτό προσπαθεί και κάνει τα πάντα. Θέλει να φοράνε την φανέλα του ΠΑΟΚ μόνο παίκτες μαχητές. Μπορεί να νικήσεις ή να χάσεις, αλλά πάντα πρέπει να μάχεσαι. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία.

Ο Γεωργιάδης είναι ένα πολύ καλό άτομο και νομίζω ότι τα προηγούμενα χρόνια, έκανε πολύ καλή δουλειά με την ομάδα. Μην ξεχνάς ποιος προπονητής έφτασε την ομάδα στον τελευταίο τελικό κυπέλλου της.

Όσον αφορά τους οπαδούς, είναι οι καλύτεροι! Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, σε όλα τα παιχνίδια, σε όλα τα μέρη σε όλες τις διοργανώσεις είναι πάντα εκεί. Με σέβονται όπως τους σέβομαι και εγώ, είναι απλά τέλειοι.»

Έχεις επαφές με τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τον δανεισμό σου;

«Ο μάνατζερ μου μου μιλάει συχνά με πολλούς ανθρώπους από την ομάδα, αλλά και οι ιθύνοντες της μιλάνε μαζί μου, επειδή είμαι ακόμα παίκτης του ΠΑΟΚ».

Γιατί δεν ήρθε η επιτυχία την περσινή χρονιά;

«Το παρελθόν δεν είναι πλέον σημαντικό. Πρέπει να κάτσουμε και να σκεφτούμε το μέλλον. Ξέρουμε τι πήγε λάθος και θέλουμε να το διορθώσουμε. Πάντως είναι σημαντικό να ξέρεις πως το να παλεύεις απέναντι στους διαιτητές είναι πολύ δύσκολο και δεν το λέω ως δικαιολογία, είναι η αλήθεια.»

Γιατί έχεις τόσα νεύρα στους αγώνες και τις προπονήσεις;

«Δεν είμαι ούτε θυμωμένος ούτε έχω νεύρα, αν μιλήσεις με άτομα που με ξέρουν ή με τους συμπαίκτες μου θα σου πουν καλά λόγια για μένα. Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα. Όταν όμως αρχίζεις να προπονείσαι ή να αγωνίζεσαι οι φιλίες εξαφανίζονται και εσύ πρέπει να είσαι ο καλύτερος και να κάνεις το καλύτερο για αυτό.»

Παρακολουθείς παιχνίδια του ΠΑΟΚ από την Ισπανία;

«Προσπαθώ να δω όλα τα παιχνίδια από το ίντερνετ, αλλά δεν είναι εύκολο, μερικές φορές είναι δύσκολο να βρεις λινκ.»

Έχεις προτάσεις από άλλες ομάδες;

«Για τη νέα σεζόν υπάρχει μια ομάδα από την Ισπανία που ρώτησε για εμένα, αλλά έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θέλω να μείνω στην Ελλάδα και να παλέψω για αυτή την ομάδα. Για να παίξω σε οποιαδήποτε ομάδα εκτός Ελλάδας από τη νέα σεζόν, θα πρέπει πρώτα το δικαστήριο και η ΦΙΦΑ να αποφασίσουν για το πρόβλημα με την Τενερίφη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags