Ένα... ξέσπασμα κατά της ομάδας του έκανε σήμερα ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος με αφορμή το ντεμπούτο του συμπατριώτη και φίλου του, Φραν Τούντορ, στην Χάιντουκ, θυμήθηκε πως κάποιοι τον «έκοψαν» από το Τριφύλλι χωρίς να του δώσουν μία ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Ο Τούντορ, που είχε έρθει με... παρέμβαση του Πράνιτς, έμεινε στη Νέων και τελικά τον περασμένο Δεκέμβρη έμεινε ελεύθερος, αφού ο υπεύθυνος Ακαδημιών Γιάννης Σαμαράς, ο Γιάννης Αναστασίου και ο Τάκης Φύσσας δεν πείστηκαν για το ταλέντο του.

Ο Πράνιτς λοιπόν θυμήθηκε αυτή την ιστορία και τα... έχωσε άγρια!

Ιδού το μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:


 

"Φίλε μου όταν αποφάσισα να σε φέρω εδώ στον Παναθηναϊκό πίστευα σε σένα. Η ευχή μου ήταν πως μια μέρα θα ήσουν στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ως δεξί μπακ.

Αυτό το όνειρο δεν βγήκε αληθινό... για κάποιους λόγους που δεν τους κατάλαβα. Ξέρω ότι εκείνη τη στιγμή ο κόσμος σου κατέρρευσε.

Αλλά δες πως η ζωή επιβραβεύει πάντα αυτούς που δουλεύουν σκληρά και είναι ταπεινοί με τον εαυτό τους.

Σήμερα είναι η μέρα σου... σήμερα μπες στο γήπεδο και απόλαυσε το ποδόσφαιρο... γιατί το αξίζεις... Και θυμήσου ότι αυτό που έχεις γίνει είναι μόνο εξαιτίας του εαυτού σου... δούλεψες σκληρά για να το αποκτήσεις... κανείς δεν σε βοήθησε.

Όλοι οι άλλοι που δεν σε πίστεψαν και ξέρεις ποιοι είναι αυτοί... δεν είναι σημαντικοί... Γνωρίζουν ότι έκαναν λάθος... και αν δεν το γνωρίζουν... θα το ανακαλύψουν.

Είμαι τόσο χαρούμενος για σένα και σου εύχομαι σήμερα να έχεις ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω σε σένα... άρπαξε την ευκαιρία σου. Δούλεψε σκληρά... παίξε σκληρότερα".

Λίγη ώρα αργότερα ο Τούντορ τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια και υποστήριξε ότι διάλεξε τον νούμερο 32 στη νέα του ομάδα αποκλειστικά για αυτόν: "Ευχαριστώ φίλε μου... εάν έμαθα κάτι από κάποιον αυτός ήσουν εσύ. Για αυτό και διάλεξα το νούμερο 32 στην φανέλα".

Ποιος ποδοσφαιριστής υπογράφει στον Παναθηναϊκό με μεγάλη μείωση; Διαβάστε   ΕΔΩ