Εξελίξεις αναμένεται να φέρει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού το σημερινό ξέσπασμα του Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος με αφορμή το ντεμπούτο του καλό του φίλου Φραν Τούντορ, στη Χάιντουκ, θυμήθηκε πως κάποιοι τον "έκοψαν" από το Τριφύλλι χωρίς να του δώσουν μία ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός άσος είχε έρθει στους Πράσινους με ...μέσον τον Πράνιτς, όμως έμεινε στην ομάδα Νέων και τελικά έφυγε ως ελεύθερος, γεγονός που δεν ξέχασε ποτέ ο Κροάτης μέσος και σήμερα αποφάσισε να τα ...χώσει σε όσους ευθύνονται γι΄ αυτή την απόφαση.

Θυμίζουμε πως υπεύθυνος των Ακαδημιών ήταν και είναι ο Γιάννης Σαμαράς, ωστόσο σίγουρα λόγο είχαν και οι Τάκης Φύσσας και Γιάννης Αναστασίου για τη συγκεκριμένη επιλογή, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει έρθει στην Ελλάδα μετά από ...εισήγηση του Πράνιτς.

Βέβαια, το ξέσπασμα του Κροάτη δεν μπορεί να είναι τυχαίο, καθώς ποιος ποδοσφαιριστής που σκέφτεται να συνεχίσει στην ομάδα του, αποφασίζει να τα ...ψάλλει σε ανθρώπους του συλλόγου που ανήκει;

Προφανώς, λοιπόν, ο Πράνιτς έχει πάρει τις αποφάσεις του για το καλοκαίρι και μάλλον εκτιμάει πως αργά ή γρήγορα θα έρθει πρόταση από το εξωτερικό για να αποχωρήσει. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ήδη να έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και γι΄ αυτό εκ του ασφαλούς να έκραξε τους Πράσινους. 

Ο Αναστασίου, πάντως, θέλει στο ρόστερ τον συγκεκριμένο παίκτη, αφού έχει και συμβόλαιο, ωστόσο μετά τα σημερινά, τα δεδομένα αλλάζουν σημαντικά. Ακόμα κι αν ο παίκτης δε φύγει για το εξωτερικό, κάτι το οποίο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους ανθρώπους του Τρφυλλιού και φυσικά να τους πείσει...  

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!