Facebook Pixel "Από την εικόνα μας κανείς δεν είναι ευχαριστημένος"
| 2015-05-04 21:57:00

"Από την εικόνα μας κανείς δεν είναι ευχαριστημένος"

"Από την εικόνα μας κανείς δεν είναι ευχαριστημένος"

Στην κακή εικόνα της ΑΕΚ για δεύτερο σερί παιχνίδι στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου

Αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Δημήτρη για τα καλά λόγια. Οι προπονητές που έχουν δοουλέψει τόσα χρόνια, ξέρουν το ποδόσφαιρο και τα λόγια του με γεμίζουν κι άλλες ευθύνες.

Για το ματς τώρα... Από την εικόνα μας κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Είχαμε να διαχειριστούμε δύο δύσκολες καταστάσεις: Η πρώτη ήταν η ήττα μας για πρώτη φορά φέτος και η δεύτερη το άδειο γήπεδο. Αν και πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, όπως ζητήσαμε από τους παίκτες, δεν μας έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι μας, όπως θέλαμε.

Θα χαρακτήριζα το πρώτο ημίχρονο, όπως και εκείνο με τον Ηρακλή, από μέτριο έως και κακό. Από τύχη και την ικανότητα του Γιάννη δε δεχτήκαμε κάποιο γκολ, στα πρώτα 45λεπτά. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν κάπως καλύτεροι, κυκλοφορήσαμε καλύτερα τη μπάλα και το ματς... τελείωσε στο 2-0. Δεν έχει όμως τελειώσει τίποτα ακόμα για την άνοδο. Θα πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Θα δουλέψουμε, θα συζητήσουμε, γιατί έως αυτά τα δύο ματς στα πλέι οφ δεν είχαμε δείξει τέτοια εικόνα. Θα βρούμε άκρη μέσα και από την ηρεμία φυσικά".

Τι φταίει για την εικόνα της ΑΕΚ;

"Όταν έρχεται μία ήττα φέρνει μια "αναταραχή". Μέσα από δουλειά και συζητήσεις θα βρούμε άκρη. Δεν μπορείς να έχεις μια καλή εικόνα όλα τη χρονιά και μέσα από δύο άσχημα ημίχρονα να διαλύουμε αυτή την εικόνα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags