Facebook Pixel Δέλλας: Είναι άδικο!
| 2015-05-13 21:41:00

Δέλλας: Είναι άδικο!

Δέλλας: Είναι άδικο!

«Ασπίδα» ο Τραϊνός Δέλλας μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην Λάρισα...

Ο προπονητής της Ένωσης υπερασπίστηκε τους παίκτες της ΑΕΚ και τόνισε πως δεν γίνετια να τους ασκείται κριτική επειδή δεν παίζουν καλά στα τελευταία ματς της χρονιάς.
 

«Ξέραμε πριν το ματς τι είχαμε να κάνουμε και τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Και είχα πει στους παίκτες πως το ματς ήταν σημαντικό γιατί αν φεύγαμε με νίκη θα τελειώναμε σε μεγάλο βαθμό την άνοδο. Μπήκαμε συγκεντρωμένα στο πρώτο ημίχρονο διότι ξέραμε πως θα προσπαθούσε ο αντίπαλος να μεταφέρει το ματς αντίπαλος στο δικό μας μισό. Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε αδικαιολόγητα. Σε κάποιες περιπτώσεις ο τερματοφύλακας μας αντέδρασε σωστά και ήρθε το αποτέλεσμα που μας δίνει σε μεγάλο ποσοστό την άνοδο. Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια, συνεχίζουμε για να πάρουμε και μαθηματικά την άνοδο και από εκεί και πέρα να δοκιμάσουμε και κάποια καινούργια πράγματα. Πραγματικά η Λάρισα ήταν πολύ καλή στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς δώσαμε αδικαιολόγητα φάουλ έξω από την περιοχή. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την συγκέντρωση που είχαν», τόνισε για το ματς ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους λόγους για τους οποίους η ομάδα δεν έχει κάνει ένα καλό 90λεπτο στα πλέι οφ.

«Είμαστε τέλος περιόδου, καταλαβαίνετε ότι όχι μόνο για την ΑΕΚ αλλά για όλες τις ομάδες αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Εμείς προσπαθούμε καθημερινά και με συζητήσεις για να βρούμε τους τρόπους και τις λύσεις να παρουσιαστούμε καλύτερα. Πρωταρχικός σκοπός σήμερα ήταν οι τρεις βαθμοί. Όταν τα παιδιά θα ξεμπλοκάρουν από την πίεση, θα έρθει και το καλό θέαμα. Η ΑΕΚ όλη τη σεζόν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Θα ήταν άδικο να τους κρίνουμε τους παίκτες στο φινάλε της σεζόν για τρία – τέσσερα άσχημα παιχνίδια. Από τα παιχνίδια αυτά μαθαίνουμε και θα είμαστε έτοιμοι για την Σουπερ Λίγκα και θα μάθουμε να διαχειριστούμε τα "πρέπει". Έχω μάθει να στηρίζω τους ποδοσφαιριστές μου στα δύσκολα. Η κούραση είναι πολύ μεγάλη. Και υπάρχει και το "πρέπει" στην μέση και σιγά – σιγά μαθαίνουν στο "πρέπει". Μέσα από την δουλειά και την ηρεμία θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο πιεστήκαμε πολύ. Είχαμε μια αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση, ήταν έξι βαθμών παιχνίδι. Στόχος πλέον είναι η πρωτιά».


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags