Facebook Pixel Ο Δέλλας εξηγήθηκε (στον Μπουρουτζίκα) για να μην παρεξηγηθεί...
| 2015-05-21 17:40:00

Ο Δέλλας εξηγήθηκε (στον Μπουρουτζίκα) για να μην παρεξηγηθεί...

Ο Δέλλας εξηγήθηκε (στον Μπουρουτζίκα) για να μην παρεξηγηθεί...

Όπως είναι λογικό, η αναφορά του Τραϊανού Δέλλα στους τραυματισμούς και την άποψή του για το που αυτοί οφείλονται, δεν σήκωσαν μόνο σκόνη δημόσια. Άγγιξαν και το εσωτερικό της ομάδας, καθώς από τη στιγμή που ο προπονητής δεν διευκρίνισε τι εννοούσε, έδωσε τροφή για κάθε λογής σενάρια. Έτσι, άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος συζήτησαν μαζί του για το εν λόγω θέμα.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας. Ο γυμναστής της ΑΕΚ δεν θέλησε να... αιωρείται αυτή η υπόθεση και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς κανένα λόγο. Έτσι, στην σημερινή προπόνηση ειχε τετ α τετ με τον προπονητή και τον ρώτησε αν η αναφορά του στα αίτια των τραυματισμών, αφορούσαν το κομμάτι της εκγύμνασης της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δέλλας του ξεκαθάρισε, όπως και σε άλλα μέλη της ομάδας, ότι οι δηλώσεις του δεν αφορούσαν κάποιον ή κάποιους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Φέρεται, μάλιστα, να εξήγησε ότι λέγοντας «ξέρουμε τι φταίει για την ατυχία μας» εννοούσε το αρνητικό κλίμα που υπάρχει γύρω από την ομάδα το τελευταίο διάστημα, κάτι που φαίνεται να θεωρεί ότι φέρνει... κακοδαιμονία.

Ο Νίκος Πανταζής -που κάποιοι εκτίμησαν ότι θα μπορούσε να... στοχεύει σε αυτόν ο Δέλλας- ήταν σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο. Οπότε δεν υπήρξε κάποια συζήτηση μαζί του. Ωστόσο, έπειτα από την εξήγηση που έδωσε ο προπονητής το θέμα θα πρέπει να θεωρείται -και για εκείνον- λήξαν...

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags