Facebook Pixel Απίστευτα σκηνικά στην Τούμπα – Ξύπνα Ιβάν!
| 2015-05-25 23:30:00

Απίστευτα σκηνικά στην Τούμπα – Ξύπνα Ιβάν!

Απίστευτα σκηνικά στην Τούμπα – Ξύπνα Ιβάν!

Χαμός στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα και άγριο "πλάκωμα" οπαδών στα social media! Η κατάσταση στον Δικέφαλο ξεφεύγει και ο Σαββίδης ξεφεύγει…

Προσγείωση και ξενέρωμα άνευ προηγουμένου για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του, καθώς παρότι πριν λίγες ημέρες πανηγύριζαν όλοι μαζί την αποπληρωμή των χρεών και την «απελευθέρωση» του συλλόγου, από το βράδυ της Κυριακής έχουν πέσει σε ένα απίθανο μοιρολόι και δεν βλέπουν διαφυγή. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι, καθώς όσα έχουν γίνει εντός της ομάδας από το ματς με τον Αστέρας Τρίπολης μέχρι και σήμερα, δείχνουν μάλλον τον (άσχημο) δρόμο για την συνέχεια.

Ο Δικέφαλος με την εμφάνιση και κυρίως την λευκή ισοπαλία κόντρα στους Αρκάδες, έμπλεξε πάρα πολύ καθώς εκτός ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες για να κατακτήσει την πρωτιά στα πλέι οφ, πλέον θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τα πολλά και σοβαρά εσωτερικά προβλήματα. Γιατί τα όσα έγιναν χθες στην Τούμπα, είχαμε χρόνια να τα δούμε...

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο «ντου» του Ιβάν Σαββίδη κατά την διάρκεια του αγώνα, όπου βρέθηκε δίπλα στον Γιώργο Γεωργιάδη και του ζήτησε να κάνει αλλαγές (!!), ούτε και στον... εξάψαλμο από τον μεγαλομέτοχο μέσα στα αποδυτήρια μετά το φινάλε της αναμέτρησης, όπου ενημέρωσε κάποιους παίκτες ότι «τέλειωσαν» από τον σύλλογο λόγω της απόδοσής τους.

«Φασαρίες» υπήρχαν και στην εξέδρα, όπου οι λίγοι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Τούμπα, αρπάχτηκαν μεταξύ τους σχετικά με όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Άλλοι γιούχαραν τον Νομπόα, άλλοι τον χειροκροτούσαν, άλλοι ενθάρρυναν τον Γεωργιάδη να φτιάξει ομάδα και άλλοι τον προέτρεπαν να σηκωθεί να φύγει, ενώ φυσικά υπήρχαν και αυτοί που θυμήθηκαν τον Άγγελο Αναστασιάδη που πήγαινε την ομάδα... τραίνο και για πρωτάθλημα.

Πραγματικός «εμφύλιος» δηλαδή και σκηνές που είχαμε πολύ καιρό να δούμε στον ΠΑΟΚ. Το ίδιο φυσικά έγινε και στα Social Media, όπως για παράδειγμα τα σχόλια κάτω από φωτογραφία που «ανέβασε» ο Μακ στο Instagram. Οι μισοί... έκραζαν τον Σλοβάκο που μόνο μιλάει και δεν παίζει και οι άλλοι τον αποθέωναν και τον στήριζαν.

Βέβαια, ανάλογη είναι η εικόνα και στον Τύπο του ΠΑΟΚ, καθώς ελάχιστοι είδαν με θέρμη την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος μάλλον γύρισε ως Τεχνικός Διευθυντής μέχρι να βρεθεί ο... κανονικός, ενώ υπήρξε και έντονη κριτική στον Σαββίδη για τις κινήσεις του κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του ματς με τον Αστέρα.

Ένα απόλυτο μπάχαλο δηλαδή, τη στιγμή που ο Δικέφαλος την Τετάρτη παίζει το τελευταίο του χαρτί για την φετινή χρονιά στο ντέρμπι με τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό σε μία Τούμπα που μοιάζει αδύνατον να είναι έστω μισογεμάτη. Εκεί θέλει να ξεσπάσει ο ΠΑΟΚ, όμως για την ώρα αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς η εικόνα στην ομάδα δεν είναι καλή. Ακόμα και ο Γεωργιάδης το καταλαβαίνει και για αυτό δήλωσε πως «έτσι λειτουργεί ο Σαββίδης, μην μας πάρει από κάτω», τη στιγμή που ο Νομπόα έλεγε στο εξωτερικό ότι «θα μου άρεσε να παίξω στο Μεξικό...»!

Ο Γεωργιάδης "την είπε" στον Σαββίδη! Απίστευτο κι όμως αληθινό, διαβάστε η ατάκα που πέταξε στον Ιβάν
ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags