Αθανασιάδης και Βίτορ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του "Δικεφάλου", νιώθοντας καλύτερα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ρόμπερτ Μακ, του οποίου ωστόσο η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, καθώς συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις από το χτύπημα που ακοκόμισε από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη μέση.

Στα ευχάριστα νέα και το γεγονός ότι οι Σαλπιγγίδης και Κωνσταντινίδης ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας, έστω και σε δικό τους ρυθμό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

"Είναι ο πρώτος από τους δύο… τελικούς που μπορούν να οδηγήσουν στην πρώτη θέση των Play Offs. Ενα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει για να καλύψει το έδαφος από τις ισοπαλίες των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Τετάρτης (27.05) προτίμησε ν’ αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του με πρόγραμμα χαμηλής έντασης που περιελάμβανε προθέρμανση, 5-2 και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ακούει στο όνομα Παναγιώτης Γλύκος. Ο Ελληνας διεθνής τερματοφύλακας ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο, ωστόσο είναι στην αποστολή και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί πριν το παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά στο υπόλοιπο ιατρικό δελτίο, ο Μιγκέλ Βίτορ και ο Στέφανος Αθανασιάδης , μολονότι εξακολουθούν να έχουν ενοχλήσεις, προπονήθηκαν κανονικά, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έβγαλε όλο το πρόγραμμα, αλλά σε δικό του ρυθμό, όπως και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης . Ο Ρόμπερτ Μακ που έχει κάκωση στη μέση έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και η συμμετοχή του θα κριθεί τη μέρα του αγώνα. Οι Εγιάλ Γκολάσα ,Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με τρέξιμο.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε να πάρει μαζί του στο ξενοδοχείο όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, δηλαδή τους: Ιτάνζ, Γλύκο, Γιακουμή, Ρατς, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Παπαγιαννόπουλο, Κάτσε, Τζιόλη, Νομπόα, Μακ, Σαββίδη, Μαντούρο, Πόζογλου, Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Περέιρα, Κουλούρη".