Facebook Pixel Μας έχουν πρήξει με τον Αμπέντ!
| 2015-05-28 09:38:00

Μας έχουν πρήξει με τον Αμπέντ!

Μας έχουν πρήξει με τον Αμπέντ!

Έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται κάθε μέρα με τον Αλγερινό;

Ο Μεχντί Αμπέντ είναι ένας από τους καλύτερους ξένους παίκτες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τον Παναθηναϊκό και, δικαίως, οι άνθρωποί του κάνουν προσπάθειες για να τον εντάξουν ξανά στο ρόστερ τους.

Είναι νέος, με διάθεση να αναδειχθεί και στο "τριφύλλι" κούμπωσε τόσο αγωνιστικά όσο και σαν χαρακτήρας.

Μοιραία, λοιπόν, γίνονται ενέργειες για την επιστροφή του, αλλά κάπου η καθημερινή αναφορά στο όνομά του, χωρίς να υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις, έχει κουράσει.

Έχετε αντιληφθεί τι γίνεται το τελευταίο διάστημα; Στην αρχή ο Αμπέντ ήθελε με χίλια να έρθει, αλλά η Νιουκάστλ δεν μπορούσε να έχει επαφές με τον Παναθηναϊκό λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Μετά η αγγλική ομάδα ήταν θετική να τον αφήσει να συνεχίσει την καριέρα του όπου θέλει, αλλά ανέβασε τις απαιτήσεις του ο Αμπέντ.

Αργότερα βρήκε σημείο επαφής στο οικονομικό ο Αμπέντ με τον Παναθηναϊκό (θα ερχόταν και στην Ελλάδα μάλιστα - αλλά, μαντέψτε, δεν ήρθε!), αλλά είχε υπερβολικές απαιτήσεις ο μάνατζέρ του, για την προσωπική του αμοιβή.

Και, τέλος, διαβάζουμε σήμερα ότι ο Αλγερινός θα πάρει πάνω του το θέμα της μεταγραφής του, προκειμένου να πιέσει τον ατζέντη του (!) να προχωρήσει το θέμα...

Περιληπτικά: Εδώ και μήνες ο Αμπέντ επιστρέφει στον Παναθηναϊκό και, τελικά, το θέμα φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμα (πότε για τον έναν και πότε για τον άλλον λόγο) στην αρχή του!

Χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει ότι ο Αλγερινός δεν θα έρθει τελικά στο "τριφύλλι"... Απλώς έχει κουράσει η καθημερινή αναφορά στο όνομά του, χωρίς καμιά ουσιαστική εξέλιξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags