Facebook Pixel «Θα φέρει παίκτες με ποιότητα, έχει τρομερές διασυνδέσεις»
| 2015-05-28 21:23:00

«Θα φέρει παίκτες με ποιότητα, έχει τρομερές διασυνδέσεις»

«Θα φέρει παίκτες με ποιότητα, έχει τρομερές διασυνδέσεις»

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, Έλληνας ατζέντης που ζει μόνιμα στη Γερμανία και γνωρίζει καλά τον Φρανκ Αρνεσεν από την παρουσία του στο Αμβούργο, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον νέο αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Ξαφνιάστηκα γιατί δεν περίμενα ότι θα έρθει στην Ελλάδα μια τέτοια προσωπικότητα", είπε αρχικά, συνεχίζοντας για την παρουσία του στο Αμβούργο:

«Στο Αμβούργο έκατσε δύο χρόνια και πήγαν όλα καλά, υπήρχε όμως διαφορά στη φιλοσοφία. Γενικά άφησε καλές εντυπώσεις και όπως τον ξέρω φέρνει έτοιμους παίκτες. Στο Αμβούργο υπήρχε μια διχόνοια ότι κάποιες επιλογές ίσως ήταν ακριβές. Έφερε τους Μπεργκ και Ράικοβιτς. Υπήρχε διαφωνία στο θέμα των χρημάτων και δεν πέρασε το μακροχρόνιο σχέδιο. Ήταν αντίθετος στις περικοπές που έγιναν».

Για την επιλογή του προπονητή, αλλά και των παικτών τόνισε:

«Μαζί με τον προπονητή θα χτίσουν τη νέα ομάδα και θα πρέπει να συμβαδίζει η φιλοσοφία τους. Θα έχει συγκεκριμένο πλάνο και θα είναι δική του επιλογή ο προπονητής. Θα συναποφασίζει το στυλ παιχνιδιού μαζί με τον προπονητή. Αν κινηθεί για μεταγραφές θα φέρει παίκτες με ποιότητα και θα μπορούν να στηρίξουν όλη τη χρονιά την ομάδα. Θα είναι με αυστηρά κριτήρια η επιλογή. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά. Βοηθάει την ακαδημία, αλλά στηρίζεται σε παίκτες με προσωπικότητα. Πιστεύω πως θα δοθούν ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες, αλλά όχι πολλές, ο ΠΑΟΚ έχει βαριά φανέλα και πρέπει να πάει με σιγουριά. Επίσης ξέρει το γερμανικό χώρο και μιλάει πέντε γλώσσες έχοντας τρομερές διασυνδέσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags