Facebook Pixel Αποκάλυψη για Αμπέντ και Παναθηναϊκό!
| 2015-05-31 10:00:00

Αποκάλυψη για Αμπέντ και Παναθηναϊκό!

Αποκάλυψη για Αμπέντ και Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ για ποιον λόγο έχει "παγώσει" το θέμα του Αλγερινού παιχταρά, που θέλει σαν τρελός να έρθει στον Παναθηναϊκό!

Με νύχια και με δόντια παλεύουν οι άνθρωποι που διαχειρίζονται την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια, να πετύχουν το καλύτερο για την ομάδα.

Και η αλήθεια είναι ότι το καταφέρνουν, δημιουργώντας ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο αλλά παράλληλα τακτοποιώντας τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Με σωστό προγραμματισμό, που βοηθάει την ομάδα να είναι έτοιμη όταν χρειάζεται.

Παρόλα αυτά τα χρήματα δεν περισσεύουν στον Παναθηναϊκό και, μοιραία, γίνονται διάφορες... αλχημείες για να πραγματοποιηθούν όσα υπάρχουν στον σχεδιασμό...

Με τον Σκύλο να μαθαίνει ότι ο λόγος που έχει "παγώσει" το τελευταίο διάστημα το θέμα του Αμπέντ (αν έχετε παρατηρήσει, δεν τον αναφέρουν πια ούτε οι εφημερίδες!) είναι η έλευση του Εσιέν!

Όχι, ο Γκανέζος σε καμιά περίπτωση δεν θα πάρει τη θέση του Αλγερινού, αφού έτσι κι αλλιώς αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις μέσα στο γήπεδο.

Απλώς οικονομικά δεν βγαίνει το μέτρημα να γίνουν και οι δύο μεταγραφές τώρα!

Γιατί με την έλευση του Εσιέν και την υπογραφή συμβολαίου μαζί του, χρειάζονται άμεσα περίπου 500 χιλ. ευρώ σαν πριμ υπογραφής, χρήματα για τους μάνατζερ κ.λπ.

Με αποτέλεσμα να μείνει για λίγο πίσω το θέμα του Αμπέντ, καθώς δεν υπάρχουν άλλα χρήματα αυτή την ώρα για να διατεθούν άμεσα για μεταγραφή...

Προσοχή: Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Αμπέντ δεν θα παίζει στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν. Απλώς θα καθυστερήσει λίγο η δική του άφιξη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags