Facebook Pixel "Εχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά μέχρι εκεί"
| 2015-05-31 23:10:00

"Εχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά μέχρι εκεί"

"Εχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά μέχρι εκεί"

Ο Χάρης Μαυρίας σε δηλώσεις του στην NOVA τόνισε πως η ομάδα του έδειξε το πρόσωπο που έπρεπε και πήρε δίκαια την πρώτη θέση, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του

Αναλυτικά:

«Η ομάδα σε όλα τα παιχνίδια έδειξε το πρέπον πρόσωπο και σήμερα ολοκληρώσαμε το στόχο μας. Πρέπει και στα υπόλοιπα όμως παιχνίδια να είμαστε σοβαροί. Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά η εικόνα μας πρέπει να είναι καλή και αυτό θα κάνουμε και στα υπόλοιπα ματς.

Μπορεί να κάναμε μία κοιλιά, όμως είδαμε τα λάθη μας, ξέραμε ότι χρειαζόμασταν υπομονή και συγκέντρωση. Στα πλέι οφ δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Δουλεύουμε πολύ στην τακτική και πολλά από αυτά βγήκαν και στο γήπεδο. Και στην επίθεση σκοράραμε αρκετά αλλά και στην άμυνα δεν δεχτήκαμε γκολ.

Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα έχει ήδη κάνει προσθήκες πριν την προετοιμασία γιατί οι νέοι παίκτες θα είναι από την αρχή στην προετοιμασία και αυτό θα φανεί και στο γήπεδο μετέπειτα. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, υπάρχουν ευκαιρίες, πρέπει να τις πιάνουμε, θα υπάρξουν συζητήσεις και θα δούμε.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά μέχρι εκεί. Όταν ήρθα τον Ιανουάριο δεν είχα παιχνίδια στα πόδια μου. Χρειαζόμουν ρυθμό, είχα μια ατυχία και τραυματίστηκα αλλά τώρα βρίσκω ρυθμό και ανεβαίνει η ψυχολογία μου.

Είναι πολλά που πρέπει να βελτιώσω και δουλεύω καθημερινά. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο εξτρέμ πρέπει να πατάει περιοχή και πρέπει να είμαι πιο απειλητικός και να βοηθώ τους συμπαίκτες μου με ασίστ ή εγώ να σκοράρω. Πρέπει και τακτικά να δουλέψω αρκετά».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags