Facebook Pixel Θέμα χρόνου ο προπονητής στον ΠΑΟΚ...
| 2015-06-05 22:36:00

Θέμα χρόνου ο προπονητής στον ΠΑΟΚ...

Θέμα χρόνου ο προπονητής στον ΠΑΟΚ...

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα κρατήσει για πολύ.

Είναι πλέον θέμα χρόνου και πιθανότατα στην επόμενη εβδομάδα κι αφού πρώτα έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας.
Ο άνθρωπος που θα κληθεί σε συνεργασία με την διοίκηση, αλλά πρωτίστως με τον Φρανκ Άρνεσεν να δημιουργήσει το νέο ΠΑΟΚ, θα είναι ένας νέος προπονητής, φιλόδοξος, όχι μεγαλύτερος από 50 ετών και με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που όπως πιστεύει ο νέος αθλητικός διευθυντής, πρέπει να έχει αυτός που θα κοουτσάρει την ομάδα. Το προφίλ που ουσιαστικά υποστηρίζει και ο ΠΑΟΚ είναι αυτό ακριβώς και έτσι μπορεί μέχρι να στιγμής να χαρακτηριστεί ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ποιος θα είναι ο εκλεκτός; Το πιθανότερο είναι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κρατήσει το όνομα και να το ανακοινώσει με την ίδια διαδικασία αιφνιδιασμού που έκανε και με την περίπτωση του Αρνεσεν. Και όπως ακριβώς έγινε με τον Δανό αθλητικό διευθυντή, έτσι και με τον νέο προπονητή, στον ΠΑΟΚ πιστεύουν και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να κλείσουν την πρώτη τους επιλογή. Τον προπονητή που θέλουν και συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν και πιο πάνω.

Και εφόσον κλείσει το θέμα την επόμενη εβδομάδα και γίνει και η σχετική ανακοίνωση, τότε θα προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς και όλα εκείνα τα θέματα που έχουν σχέση με την στελέχωση και την προετοιμασία της ομάδας. Και όλα αυτά τα θέματα ήδη τρέχουν, ειδικά από την στιγμή που οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τον Φρανκ Άρνεσεν, αλλά είναι προφανές ότι θα αρχίσουν να τελειώνουν μόλις κλείσει και ο προπονητής. Μεταγραφές, προετοιμασία, εκκαθάριση στο ρόστερ και σημαντικές αλλαγές, ακόμη και στην δομή που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags