Facebook Pixel Απίστευτο! Κράζουν και για Άρνεσεν οι ΠΑΟΚτσήδες!
| 2015-06-05 22:45:00

Απίστευτο! Κράζουν και για Άρνεσεν οι ΠΑΟΚτσήδες!

Απίστευτο! Κράζουν και για Άρνεσεν οι ΠΑΟΚτσήδες!

Όλους τους έχει πάρει η μπάλα τον τελευταίο καιρό στον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός διευθυντής θα γλίτωνε; Διαβάστε τι συνέβη με τον Δανό που έκανε έξαλλους τους φιλάθλους της ομάδας!

Το είδαμε κι αυτό στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή, τους οπαδούς να τα βάζουν μέχρι και με τον Φρανκ Άρνεσεν!

Μπορεί ο Δανός να ανέλαβε τώρα καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στον Δικέφαλο, ωστόσο δε γλίτωσε από το κράξιμο των οπαδών.

Όχι, ότι τον κατηγορούν για τα χάλια της ομάδας, αφού ο άνθρωπος δεν φέρει καμία ευθύνη για το αγωνιστικό κατάντημα, ωστόσο δεν άρεσε καθόλου σε αρκετό κόσμο το γεγονός ότι ο σύλλογος βιώνει τόσο δύσκολες στιγμές και ο νέος τεχνικός διευθυντής την έκανε για το εξωτερικό. Γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά σε πολλά forums και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.   

Είναι αλήθεια ότι ο Δανός δε βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 16 Ιουνίου. Αυτό γιατί μέχρι τις 15 του μηνός έχει υποχρεώσεις με τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδος του, όπου εκτελεί χρέη σχολιαστή. Δεν είναι τυχαίο ότι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ξεκινάει μία ημέρα μετά, στις 16 του μηνός, όταν ο Δανός θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη να πιάσει και επίσημα δουλειά.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι ο Άρνεσεν δε θα μπορεί να εργάζεται εξ αποστάσεως για τον ΠΑΟΚ (εξάλλου ήδη ετοιμάζεται να κλείσει τον νέο προπονητή), αλλά ...τέτοιες ώρες τέτοια λόγια για τους οπαδούς του Δικεφάλου που "βράζουν" με ό,τι βλέπουν μπροστά τους...   

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΒΑΛΒΕΡΔΕ και μεγάλη ελληνική ομάδα; Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags