Facebook Pixel Το "ευχαριστώ" και το... μήνυμα του Δέλλα
| 2015-06-08 16:26:00

Το "ευχαριστώ" και το... μήνυμα του Δέλλα

Το "ευχαριστώ" και το... μήνυμα του Δέλλα

Μετά το ματς με τον Ηρακλή, όταν σφραγίστηκε και μαθηματικά η άνοδος, ο Τραϊανός Δέλλας είχε μοιράσει συγχαρητήρια σ” όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ αλλά και είχε και ευχαριστήσει τους πάντες στα αποδυτήρια.

Ακριβώς το ίδιο έκανε και στη σημερινή προπόνηση, καθώς χθες σφραγίστηκε και η πρωτιά. Μάλιστα ο Δέλλας έστειλε και άμεσο μήνυμα για το ματς της Τετάρτης, αλλά και έμμεσο για τη νέα σεζόν, καθώς αναφέρθηκε σ” όσα η ομάδα πρέπει να διορθώσει.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σ” όλους. Και να σας ευχαριστήσω πολύ. Έχουμε δουλέψει πολύ, όλη αυτή τη σεζόν. Κυρίως εσείς που ήσασταν μέσα στο γήπεδο, έχετε δουλέψει πάρα πολύ. Πετύχαμε όλους τους στόχους μας, εκτός από την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ίσως είναι ένας λόγος να δουλέψουμε πολύ πάνω σ” αυτό το κομμάτι για να το διορθώσουμε. Θέλω να ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες μου (σ.σ. τους ανέφερε ξανά ονομαστικά έναν προς έναν όπως έκανε και στη συνέντευξη Τύπου). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει.Έχουμε ακομα να κάνουμε μια νίκη και μετά να ξεκουραστούμε».

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags