Facebook Pixel Διέρρευσε η μαύρη λίστα - Αυτούς διώχνει ο Άρνεσεν
| 2015-06-09 10:45:00

Διέρρευσε η μαύρη λίστα - Αυτούς διώχνει ο Άρνεσεν

Διέρρευσε η μαύρη λίστα - Αυτούς διώχνει ο Άρνεσεν

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα ονόματα που τελειώνουν άμεσα από τον ΠΑΟΚ! Έξι στον αριθμό αυτοί που φεύγουν, μετά από απόφαση του νέου τεχνικού διευθυντή. Διάβασε ποιοι είναι!

Σκούπα παίρνει ο Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ και έχοντας τη συγκατάθεση του Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει ετοιμάσει τη μαύρη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν και ήδη έχουν κυκλοφορήσει στον Τύπο τα πρώτα ονόματα που θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, έξι παίκτες θεωρούνται αυτή τη στιγμή "τελειωμένοι" από τον Δανό και είναι θέμα χρόνου να λύσουν τη συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται αρχικά για τους Ιτάνζ, Γιακουμή και Παπαδόπουλο, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν και δεν υπάρχει καμία επιθυμία να ανανεωθούν. Ο τελευταίος, μάλιστα, λέγεται ότι έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο. 

Την ίδια μοίρα θα έχουν και οι Μαντούρο, Μάρτενς, με τους οποίους ο Άρνεσεν θα συζητήσει μαζί τους για να "σπάσουν" τα συμβόλαιά τους, ενώ την εξάδα συμπληρώνει ο Λούκας, ο οποίος δεν έχει πρόθεση να γυρίσει στον ΠΑΟΚ και ο νέος τεχνικός διευθυντής θεωρεί ότι μπορεί να τον πουλήσει με ένα καλό ποσό σε ομάδα του εξωτερικού.

Όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, αυτά είναι μόνο τα πρώτα ονόματα που διέρρευσαν από τη μαύρη λίστα του Άρνεσεν, καθώς σε αυτή συμπεριλαμβάνονται πολλοί ακόμα παίκτες που δεν έχουν πείσει τον Δανό για την αξία τους.

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από τον Άρνεσεν! Ποιον παίκτη δεν έβαλε στη μαύρη λίστα; Το όνομα   ΕΔΩ 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags