Facebook Pixel Κάνουν πάρτι απόψε στα Φερόε για πάρτη μας...
| 2015-06-14 16:38:00

Κάνουν πάρτι απόψε στα Φερόε για πάρτη μας...

Κάνουν πάρτι απόψε στα Φερόε για πάρτη μας...

Δεν είναι πλάκα! Στην κεντρική πλατεία του Τόρσαβν θα τιμηθούν το απόγευμα της Κυριακής οι θριαμβευτές της Εθνικής των Νήσων Φερόε μετά τη δεύτερη νίκη κόντρα στην Ελλάδα!

Μετά το νικηφόρο 2-1 οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν και θα κορυφωθούν με εορτασμούς που θα θυμίζουν ομάδα που κατέκτησε τρόπαιο!

Την ίδια ώρα, ο προπονητής και οι πρωταγωνιστές ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχουν καταφέρει.

«Πριν από δύο εβδομάδες στη συνέντευξη Τύπου είχα υποσχεθεί στον κόσμο μία γιορτή. Νομίζω ότι αυτό τους δώσαμε. Είχαμε φανταστική υποστήριξη από ένα γεμάτο γήπεδο και τους προσφέραμε τη γιορτή που ήρθαν για να παρακολουθήσουν. Οι παίκτες, οι θεατές, όλοι είμαστε ευτυχισμένοι! Πρέπει κι εμείς να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς για την υποστήριξη που μας έδωσαν. Δείχνουμε όλο και περισσότερο ότι μπορούμε να συναγωνιστούμε με τα μεγαλύτερα και καλύτερα ποδοσφαιρικά έθνη. Και αυτό είναι ένα βήμα μπροστά. Είμαστε σε σωστό δρόμο», είπε μετά το ματς ο ομοσπονδιακός Λαρς Όλσεν, ενώ ο σκόρερ Μπράντουρ Όλσεν πρόσθεσε:

«Είναι απόλυτα απίστευτο. Σουρεαλιστικό. Το ''Tórsvøllur'' γεμάτο με 4000 θεατές και εμείς να κερδίζουμε με 2-1. Είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσεις. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά περιόδους. Αμυνθήκαμε εξαιρετικά καλά και όλα έδεσαν αρμονικά μεταξύ τους. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η εξαιρετικά σκληρή δουλειά, η θέληση να τρέξεις και να δώσεις το 100%. Όλα ξεκινούν από εκεί. Αυτή η νίκη σημαίνει τα πάντα για μας και για τους νέους. Μας δίνει πίστη ότι όλα είναι δυνατά. Θα το απολαύσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags