Facebook Pixel Έρχεται ο Άρνεσεν και ο... προπονητής;
| 2015-06-14 21:39:00

Έρχεται ο Άρνεσεν και ο... προπονητής;

Έρχεται ο Άρνεσεν και ο... προπονητής;

Ο Φρανκ Άρνεσεν αναμένεται την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στη νέα του βάση και να τρέξει όλες τις εξελίξεις που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ

Είναι δεδομένο πλέον ότι η επιστροφή του Δανού αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ θα συνδυαστεί και με την οριστική επίλυση του θέματος «νέος προπονητής», με την επισημοποίηση και ανακοίνωση της οριστικής επιλογής. Στο πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας, είναι και η επίσημη παρουσία του Άρνεσεν, αν και δεν έχουν γίνουν ακόμη γνωστές οι λεπτομέρειες.

Τα χρονικά περιθώρια είναι τέτοια και τόσο στενά, που όλα θα πρέπει να γίνουν γρήγορα, αλλά είναι ανάγκη αν μην γίνουν και βιαστικά και οδηγήσουν σε λάθη. Κι αυτό το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά. Όπως είναι γνωστό και το προφίλ του νέου προπονητή, τα στοιχεία δηλαδή που θέλει ο Άρνεσεν να έχει ο νέος προπονητής της ομάδας. Αυτά τα στοιχεία θα αλλάξουν μόνο εάν δεν πάνε τα πράγματα έτσι όπως τα έχουν σχεδιάσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, με την πίεση που υπάρχει για την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και την στελέχωση του ρόστερ, θα πρέπει όλα να γίνουν ταχύτητα. Η ανακοίνωση του ονόματος του νέου προπονητή, η έλευσή του στην Θεσσαλονίκη και φυσικά το να πιάσει αμέσως δουλειά, αφού και το ρόστερ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει, σε συνεργασία με τον Άρνεσεν, αλλά και τα θέματα που έχουν σχέση με την προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια να προχωρήσουν. 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags