Facebook Pixel Τι είπε για Δέλλα ο Τζιμπούρ;
| 2015-06-18 16:39:00

Τι είπε για Δέλλα ο Τζιμπούρ;

Τι είπε για Δέλλα ο Τζιμπούρ;

«Ξέρω τον ποδοσφαιριστή Δέλλα, θέλω τώρα να ανακαλύψω τον προπονητή» ήταν οι πρώτες κουβέντες του Ράφικ Τζιμπούρ για τον προπονητή που θα έχει στην ΑΕΚ. Αντιθέτως ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει απολύτως τίποτα να ανακαλύψει. 

Ο «Τράι» έχει μελετήσει πολύ προσεκτικά τον Τζιμπούρ. Έχουν ζήσει άλλωστε μαζί, στα ίδια αποδυτήρια, για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της σεζόν 2010-211 δουλεύαν μαζί στην ΑΕΚ. Πέρασαν 21 ολόκληρες μέρες στην προετοιμασία – μαμούθ τότε στο Ζέεφελντ, αλλά ένα ταραχώδες για την ομάδα πρώτο μισό της σεζόν, μέχρι τελικά να αποχωρήσει ο Τζιμπούρ από την ομάδα.

Ο Δέλλας τον έζησε τον Αλγερινό και μάλιστα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες αλλά και από ακραίες καταστάσεις. Και ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει «διαβάσει» και την αγωνιστική συμπεριφορά του «Τρομοκράτη» αλλά και την ιδιοσυγκρασία του. Κάτι που προφανώς θα βοηθήσει σημαντικά και στην αγωνιστική αξιοποίηση του Τζιμπούρ, αλλά και στην συνεργασία τους μέσα στην ομάδα. Ο Δέλλας γνωρίζει καλά τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο ο «Τρομοκράτης» και πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του. Ενώ ξέρει από πρώτο χέρι και τον χαρακτήρα του Τζιμπούρ και θα βασιστεί σε φήμες ή δημοσιεύματα.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags