Facebook Pixel Γελάει ο κόσμος με το δημοσίευμα για Ροναλντίνιο και Παναθηναϊκό!
| 2015-06-21 11:50:00

Γελάει ο κόσμος με το δημοσίευμα για Ροναλντίνιο και Παναθηναϊκό!

Γελάει ο κόσμος με το δημοσίευμα για Ροναλντίνιο και Παναθηναϊκό!

Κάποιος μας τρολάρει, δεν εξηγείται αλλιώς...

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού θα υπάρξουν πολλά ονόματα, άλλα με μεγαλύτερη και άλλα με μικρότερη δόση αλήθειας. Όμως, δημοσιεύματα σαν αυτό δεν μπορεί κανείς να το πάρει στα σοβαρά.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το βραζιλιάνικο σάιτ "Radar Da Bola", ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται έντονα για τον Ροναλντίνιο, ύστερα από την αποχώρηση του Βραζιλιάνου άσου από την μεξικάνικη Κερετάρο.

Τίτλος του δημοσιεύματος είναι, "Ο Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό;", και σε αυτό γίνεται αναφορά στην φυγή του "Ρόνι" από το Μεξικό και πως "μπήκε και πάλι σε συζήτηση για τον Παναθηναϊκό".

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο που τώρα είναι ελεύθερος και το κόστος της μεταγραφής του είναι μηδενικό», τονίζει στην συνέχεια, με την επισήμανση οτι μαζί με τον Εσιέν θα έφτιαχναν μια ονειρεμένη μεσαία γραμμή στο "τριφύλλι".

Και συνεχίζει: «Το 2012 η Ισπανική εφημερίδα El Mundo Deportivo έγραφε οτι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος ζητούσε περισσότερα χρήματα από το μπάτζετ της ομάδα. Τώρα με μία άλλη φιλοσοφία και με την ομάδα να έχει χρήματα, μπορεί να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να πάρει τον Ροναλντίνιο».

Οι... αποκαλύψεις συνεχίζονται. «Ο Ροναλντίνιο έλαβε 30 εκατομμύρια από τον Παναθηναϊκό», ενώ τονίζει πως το 2012 είχε ταξιδέψει πολλές φορές στην Ελλάδα, του άρεσε η χώρα και άρα δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής.

Τέλος, οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να προσλάβει ως προπονητή για την ομάδα Νέων, τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος μπορεί να πείσει τον Ροναλντίνιο να έρθει στην ομάδα.

Όπως καταλαβαίνετε αυτός που έγραψε αυτό το κείμενο πρέπει να έχει πολύ μεγάλη φαντασία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags