Facebook Pixel Η ευκαιρία να ξεβρακώσουν τον Άρνεσεν!
| 2015-06-25 09:45:00

Η ευκαιρία να ξεβρακώσουν τον Άρνεσεν!

Η ευκαιρία να ξεβρακώσουν τον Άρνεσεν!

Λίγο πριν από την επίσημη παρουσίαση του Δανού τεχνικού διευθυντή, ο Αποδυτηριάκιας κάνει μια σημαντική επισήμανση για τους ρεπόρτερ που θα βρεθούν στην αίθουσα Τύπου.

Από σήμερα ξεκινάει, με τον πιο επίσημο τρόπο, η νέα σαιζόν για τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ημέρα εξαιρετική, όπου θα δούμε πολλά, δεν είναι ρίσκο να πω ότι θα τα δούμε όλα.

Να γίνω συγκεκριμένος. Σήμερα θα δούμε, μαζύ κι όσοι έχουν μάτια, αν άλλαξε τίποτα στον ΠΑΟΚ. Πιο σωστά, αν θα αλλάξει κάτι στον ΠΑΟΚ.

Η παρουσία του Φρανκ Άρνεσεν είναι αρκετή για να αναρωτηθεί κανείς αν ο ΠΑΟΚ, ένα πράμα αδιόρθωτο και αυτοκαταστροφικό, είναι σε θέση να μπει στη διαδικασία της αλλαγής. Της αληθινής αλλαγής. Να πετάξει, δηλαδή, από επάνω του τις βδέλλες που δεκαετίες του πίνουν αίμα και τον κρατάνε αδύναμο. Κι αυτός, ο ΠΑΟΚ, αντί να κάνει αντίσταση στις βδέλλες, το παίζει επαναστάτης χωρίς αιτία.

Ακόμα και αιτία να ΄χει ο ΠΑΟΚ, επιτέλους, είναι καιρός να σταματήσει να το παίζει επαναστάτης. Καιρός είναι να γίνει δημιουργικός, παραγωγικός. Και η ΠΑΕ να αρχίσει να σταματήσει να λειτουργεί με καρβουνόσκονη.

Σήμερα, λοιπόν, ο κομισάριος του μεγαλομέτοχου Ιβάν, ο σύντροφος Ιάκωβος Αγγελίδης παρουσιάζει τον εργολάβο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος με τη σειρά του θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης στον ΠΑΟΚ. Προγραμματικές δηλώσεις με ορίζοντα τριετίας. Το και το. Συγκεκριμένα πράγματα. Όχι αφηρημένη τέχνη.

Τρία χρόνια συμβόλαιο έχει ο Δανός, θα μας πει τι έχει σχεδιάσει για τα τρία προσεχή χρόνια στον ΠΑΟΚ. Και ο επαγγελματίας είναι ανοικτός στους δημοσιογράφους. Στις ερωτήσεις τους. Να, μια ακόμα ενδιαφέρουσα παρουσίαση.

Παοκτσήδες δημοσιογράφοι θα είναι παρόντες στην παρουσίαση του Άρνεσεν, όχι αρειανοί. Ρεπόρτερ και σχολιαστές της παοκτσήδικης καθημερινότητας. Κι αυτοί, λοιπόν, θα ...παρουσιαστούν, θα αυτοπαρουσιαστούν με τις ερωτήσεις τους.

Όπως, δηλαδή, ο Άρνεσεν θα δώσει τις εξετάσεις του στον κόσμο με το σχεδιασμό του, έτσι και οι δημοσιογράφοι με την ποιότητα και την ουσία των ερωτήσεων τους θα δείξουν εάν είναι επαγγελματίες με περιεχόμενο ή, της πλάκας ιστορία.

Επιμένω για τους δημοσιογράφους, διότι στο διαρκές δράμα του ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες έχουν κι αυτοί το μερίδιο ευθύνης τους. Θα πούμε περισσότερα μετά την παρουσίαση Άρνεσεν. Σίγουρα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ που έχει ο Άρνεσεν με τον Τούντορ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags