Facebook Pixel Οι έξυπνες βόμβες του Φρανκ Άρνεσεν
| 2015-06-26 12:39:00

Οι έξυπνες βόμβες του Φρανκ Άρνεσεν

Οι έξυπνες βόμβες του Φρανκ Άρνεσεν

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για το πρόσωπο των ημερών, τον Φρανκ Άρνεσεν, μετά από την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση.

Εγκλωβισμένος στη λογική της παραδοσιακά μεγάλης ομάδας που θα πρέπει να εξυπηρετεί τα εμπορικά-οπαδικά συμφέροντα, μιλώντας για υψηλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα, σχεδόν ως υποχρέωση, ο Φρανκ Άρνεσεν κράτησε αποστάσεις από κάτι πιο συγκεκριμένο.

Δεν μίλησε για πρωταθλητισμό, ούτε βέβαια για τίτλο.

Αλλά, σε μια τέτοια περίοδο και μετά το τέλος του… βατερλώ της προηγούμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς, ό,τι κι αν ακούσει ο ΠΑΟΚτσής, δεν θα του κάνει και πολύ μεγάλη αίσθηση.

Έχει κι αυτός κριτήριο και μπορεί να καταλήξει σε συμπεράσματα, να ακούσει και να δει τι φτιάχνει ο Δανός αθλητικός διευθυντής κι αν όλα κυλούν κατ΄ ευχή για να ελπίζει ότι κάτι συμβαίνει και δεν θα του σερβίρουν… μουρουνέλαιο.

Κάπως έτσι είναι κι ο Άρνεσεν: Προσφέρει… μουρουνέλαιο στον ασθενή για να στρώσει το στομάχι, το έντερο και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του.

Ο Άρνεσεν απέφυγε να μιλήσει για τίτλο και τον δικαιολογώ. Μόνο ο Σαββίδης κι ο Άγγελος μιλούν για τίτλους. Ο Δανός ήρθε για να δουλέψει. Αν το κάνει καλά, θα φανεί στο… χειροκρότημα. Στο αποτέλεσμα. Ούτε τα δοκάρια, ούτε οι διαιτητές, ούτε τα χορτάρια και οι επόπτες θα τον σταματήσουν.
Είσαι ο καλύτερος και πρέπει να το αποδεικνύεις σε κάθε ευκαιρία.

Δεν θα το δούμε από την πρώτη μέρα. Θα αργήσουμε να καταλάβουμε ότι αυτός ο κύριος κάτι φτιάχνει και βάζει θεμέλια σε ομάδα που θα έχει διάρκεια και δεν θα είναι πυροτέχνημα.

Πολύ σημαντικό αυτό.

Μου φαίνεται ότι οι επιλογές του, είτε για αυτούς που θα έρθουν είτε για αυτούς που θα φύγουν, θα μοιάζουν με έξυπνες βόμβες. Το χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.
Έχω, όμως ένα παράπονο:

Τον Γκαρσία δεν τον φέρθηκε σωστά και τον ρώτησε τι θα κάνει σε πέντε χρόνια.

Ο συμπαθής Πάμπλο, μάλλον δεν ήξερε τι θα κάνει αυτές τις μέρες που πηγαινοέρχεται στον ΠΑΟΚ, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκαν ποτέ οι αρμοδιότητές του.

Του έβαλε δύσκολα.

Τελικά, βοηθός στην τρίτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Πιο κάτω από τον Ίβιτς, που ξεκίνησε με τη δεύτερη ομάδα. Νομίζω ότι ο Πάμπλο συμφώνησε.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags