Facebook Pixel Ένας βαμμένος Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό;
| 2015-06-28 09:30:00

Ένας βαμμένος Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό;

Ένας βαμμένος Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό;

Οι πρωταθλητές φέρονται να έχουν συμφωνήσει με πρώην «πράσινο» άσο! Ποιος είναι ο ...κλεισμένος και πότε θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του; Τι αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Τσουνάμι μεταγραφών αναμένεται τις επόμενες ημέρες στον Ολυμπιακό, μιας και όπως ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο χθεσινό συνέδριο της Θύρας 7, οι Ερυθρόλευκοι έχουν έτοιμο το πλάνο για τη νέα σεζόν (προβλέπει τέσσερις "δυνατές" κινήσες) και ετοιμάζονται να το υλοποιήσουν.

Επίσης, δια στόματος του προέδρου επιβεβαιώθηκε χθες ότι οι πρωταθλητές θα προχωρήσουν σε δύο επιπλέον καλές μεταγραφές, αν πουληθούν οι Κασάμι και Ντουρμάζ, ενώ σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, που πρόσκειται στον Ολυμπιακό, έρχεται να προσθέσει στο "ερυθρόλευκο" μεταγραφικό παζλ ακόμα μία προσθήκη που δεδομένα θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο.

Όπως αποκαλύπτει (πρωτοσέλιδα μάλιστα) ο "Πρωταθλητής", ένα Μέσο που παραδοσιακά έχει καλή ενημέρωση σε μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, οι Ερυθρόλευκοι έχουν "κλείσει" τον Στέφανο Καπίνο για τον "άσο", σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ρομπέρτο!

Ο νεαρός πορτιέρο δεν κατάφερε να διακριθεί με τη φανέλα της Μάιντς και παρόλο που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Βέβαια, επειδή πρόκειται για έναν παίκτη που ανδρώθηκε στον Παναθηναϊκό και ήταν δεμένος με την πρώην ομάδα του και τους οπαδούς της, αν όντως γίνει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό (κάτι που δε μοιάζει απίθανο από τη στιγμή που ο Ρομπέρτο βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων), δεν αποκλείεται να προκύψουν έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο του Τριφυλλιού, θυμίζοντας πολύ την περίπτωση Νικοπολίδη.

* Θυμίζoυμε ότι ο Στέφανο Καπίνο είχε επιλέξει τον αριθμό "13" στην Εθνική ομάδα λόγω Θύρας 13

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags