Facebook Pixel Και ο Μάρκο Σίλβα διαβάζει SportDog!
| 2015-07-09 23:30:00

Και ο Μάρκο Σίλβα διαβάζει SportDog!

Και ο Μάρκο Σίλβα διαβάζει SportDog!

Το έγραψε ο SportDog, το έκανε ο νέος προπονητής τoυ Ολυμπιακού! Ποιον "τελειωμένο" πήρε μαζί του στην προετοιμασία γιατί τον πιστεύει; Από τις 26/6 το είχαμε αποκαλύψει...

Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα να παρουσιάστηκε μόλις σήμερα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχει πιάσει δουλειά για τους "ερυθρόλευκους" πριν από πολύ καιρό και γι΄ αυτό ανακοίνωσε αμέσως την αποστολή με τους παίκτες που θα πάρει στην προετοιμασία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δε χρειάστηκε άλλο χρόνο, καθώς έχει μελετήσει πολλά dvd με όλους τους παίκτες και είχε πάρει τις αποφάσεις του.

Στην αποστολή λοιπόν, από την οποία απουσιάζουν τα ονόματα αρκετών παικτών, όπως είναι οι Διαμαντάκος, Βλαχοδήμος, Χαλκιαδάκης, Tζανακάκης, Καθάριος, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Πελέ, Σέποβιτς και Ιμπραϊμ, βρίσκεται αυτό του Σαμπού Γιαταμπαρέ!

Μιλάμε για έναν παίκτη που αποκτήθηκε τον Αύγουστο του 2013, μετά από εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ, έναντι 2,2 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπαστιά και μετράει από τότε μόλις πέντε συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού κανένας προπονητής δεν τον πίστεψε, με αποτέλεσμα να δοθεί δύο φορές δανεικός σε Μπαστιά (13 συμ. - 1 γκολ) και Γκινγκάμπ (19 συμ. - 1 γκολ).

Η επιλογή του Μάρκο Σίλβα αποτελεί σίγουρα μεγάλη έκπληξη, μιας και η διοίκηση σχεδίαζε να τον πουλήσει, ωστόσο οι αναγνώστες του SportDog είχαν πληροφορηθεί για την πρόθεση του Πορτογάλου από τις 26/6 στο σχετικό ρεπορτάζ με τίτλο "Τι κουφό ζήτησε ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό!".

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags