Facebook Pixel Η μεγάλη μεταγραφή του Άρνεσεν!
| 2015-07-10 23:38:00

Η μεγάλη μεταγραφή του Άρνεσεν!

Η μεγάλη μεταγραφή του Άρνεσεν!

Ο Τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μία μεγάλη έκπληξη, καθώς δεν... πιστεύει βασικότατο Έλληνα και ετοιμάζει το «μπαμ» για να τον αφήσει στον πάγκο.

Ο Φρανκ Άρνεσεν σε συνεννόηση πάντα με την διοίκηση και τον Ιγκόρ Τούντορ, τρέχει όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις του Δικεφάλου και πολύ σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει εδώ και καιρό σχηματίσει την δική του άποψη για το ρόστερ και έχει αποφασίσει σε ποιες θέσεις χρειάζονται ενίσχυση.

Ο Δανός πάντως, όπως σας έχουμε ξαναγράψει στον «Σκύλο», δεν... πιστεύει πάρα πολύ σε κάποιους Έλληνες παίκτες της ομάδας και για αυτό αρκετοί από αυτούς δεν υπολογίζονται για βασικοί ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Άρνεσεν λοιπόν έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις του σχετικά με τον Στέφανο Αθανασιάδη και για αυτό το τελευταίο διάστημα ασχολείται πάρα πολύ με την αναζήτηση ενός επιθετικού μεγάλης κλάσης, ο οποίος θα έρθει στην Τούμπα και θα πάρει την φανέλα στο σπίτι του!

Ο Δανός μάλιστα θέλει να ρίξει όλο το χρήμα για να κάνει το... μπαμ στην επίθεση και για αυτό κυνήγησαν πολύ και την υπόθεση του Φινμπόγκασον, αν και υπάρχει έντονη φημολογία, πως ο επιθετικός που θα έρθει δεν θα είναι τελικά αυτός.

Η βόμβα πάντως θα σκάσει σύντομα...

Τρομερή καταγγελία Έλλη Στάη για γνωστό Υπουργό! Δείτε και σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags