Η ποιότητα του Πράνιτς δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ και από κανέναν, καθώς από μόνη της μιλάει η καριέρα του σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο Κροάτης είναι ένας άριστος χειριστής της μπάλας, καλός αμυντικά όσο και επιθετικά, που μπορεί να κάνει πολλές, πάρα πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο.

Για αυτό και ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε στο χθεσινό φιλικό με τον Άγιαξ, να τον δοκιμάσει στη θέση που ξέρει καλύτερα από όλες ο Ντάνιελ: εκείνη του αριστερού μπακ!

"Ξετρελάθηκε" με την απόδοσή του ο Αναστασίου, όχι βέβαια ότι είχε αμφιβολία για το αν μπορεί να καλύψει τη θέση. Πολύ καλός και αμυντικά και επιθετικά, φαίνεται ότι μπορεί να του δώσει τις λύσεις που ψάχνει όσο διάστημα απουσιάζει ο Νάνο!

Γιατί ο Χουχούμης μπορεί να είναι ένας απολύ καλός παίκτης, αλλά δεν είναι μπαρουτοκαπνισμένος στα δύσκολα ευρωπαϊκά ματς που πλησιάζουν για τον Παναθηναϊκό...

Για αυτό και ο Αναστασίου σκέφτεται να καθιερώσει σαν αριστερό μπακ τον Πράνιτς στο "τριφύλλι", τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει ο Νάνο!

Γιατί η παρουσία του Κροάτη και στα χαφ είναι σημαντική, αλλά για την ώρα αυτό που απασχολεί πιο πολύ τον Έλληνα τεχνικό, φαίνεται ότι είναι να υπάρχει ισορροπία (και σιγουριά) και στα δύο άκρα της άμυνας...