Facebook Pixel Κ. Νικολακόπουλος: Το ρεκόρ του Καπίνο και η γέφυρα της Γερμανίας!
| 2015-07-16 13:38:00

Κ. Νικολακόπουλος: Το ρεκόρ του Καπίνο και η γέφυρα της Γερμανίας!

Κ. Νικολακόπουλος: Το ρεκόρ του Καπίνο και η γέφυρα της Γερμανίας!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του δύο ξεχωριστά δεδομένα για τον Καπίνο, κι όχι μόνο...

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τέτοιες μεταγραφές σαν του Καπίνο, πάντα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό.

Πρώτον, γιατί σχεδόν πάντα του βγαίνουν του Ολυμπιακού οι παίκτες που παίρνει από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (εξαίρεση που απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα ο Σαμπανάντζοβιτς)-αντίθετα, σπάνια του βγαίνουν οι παίκτες που παίρνει από τον ΠΑΟΚ!

Δεύτερον, γιατί οι μεταγραφές αυτές δημιουργούν πονοκεφάλους για τους αντίπαλους του Ολυμπιακού. Σκεφθείτε πόσο, ας το πω έτσι πολύ διακριτικά, άβολα ήταν στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό με την επιτυχία αντίστοιχα των Αλεξανδρή, Μανωλά και του Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό…

Ο δε Καπίνο πρέπει να σας πω ότι έχει ένα μοναδικό ρεκόρ! Είναι ο μοναδικός γκολκίπερ που δεν έχει γνωρίσει την ήττα στο Καραϊσκάκη σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος! Επί μία ολόκληρη δεκαετία, δεν υπάρχει τερματοφύλακας ελληνικής ομάδας, που να είναι αήττητος στο πρωτάθλημα μας μέσα στο σπίτι του Ολυμπιακού. Κανείς πλην του Καπίνο, που ήταν γκολκίπερ του Παναθηναϊκού τόσο στο περσινό 3-0, όσο και στο 1-1 πρόπερσι!

Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό το ρεκόρ του Καπίνο. Δεκάδες γκολκίπερ έχουν έρθει στο Καραϊσκάκη για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά αήττητος έχει φύγει μόνο αυτός! Κι όσο κι αν υπάρχει κι ο παράγοντας συγκυρία στο επίτευγμα αυτό (βλέπε π.χ. άστοχο πέναλτι του Τσόρι), εγώ δεν μπορώ να αγνοήσω αυτή την επιτυχία του μικρού. Δύο φορές να έχεις έρθει στο Καραϊσκάκη και να μην έχεις χάσει, είναι τεράστια επιτυχία.

Παρεμπιπτόντως, αν μη τι άλλο έχει…γούστο αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός εδώ κι ένα χρόνο: να φέρνει πίσω Ελληνόπουλα που παίζουν στη Γερμανία! Πρώτα το Φορτούνη, μετά το Γιαννιώτα και τώρα τον Καπίνο!

Και να θυμίσω ότι και το Φορτούνη και το Γιαννιώτα ήθελε να τους πάρει από τότε που έπαιζαν στον Αστέρα και τον Άρη, αλλά για διάφορους λόγους οι ομάδες τους, είχαν επιλέξει να τους πουλήσουν σε Κάϊζερσλαουτερν και Ντίσελντορφ αντίστοιχα. Και τον Καπίνο ο Ολυμπιακός τον ήθελε, αλλά δεν μπορούσε βέβαια να τον πάρει από τον Παναθηναϊκό.

Τελικά, ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να τους πάρει και τους τρεις! Μέσω της…γέφυρας της Γερμανίας!

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags