Facebook Pixel Η ξεφτίλα του ΠΑΟΚ έχει ονοματεπώνυμο!
| 2015-07-16 23:30:00

Η ξεφτίλα του ΠΑΟΚ έχει ονοματεπώνυμο!

Η ξεφτίλα του ΠΑΟΚ έχει ονοματεπώνυμο!

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ SPORTDOG – Εγκληματικός ο σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα να μένει αδικαιολόγητα χωρίς μεταγραφές και να κινδυνεύει τώρα να αποκλεισθεί από ...καφενείο!

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς γνώρισε ήττα-σοκ με 2-1 από κάποια Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, σημειώνοντας μάλιστα το γκολ που ενδεχομένως να του δώσει την πρόκριση στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Δικέφαλος μπορεί (και πιθανότατα) να προκριθεί στον επαναληπτικό στην Τούμπα, ωστόσο η σημερινή απελπιστική εμφάνιση ήταν δεδομένα άλλη μία μαύρη μέρα τα τελευταία χρόνια για τον σύλλογο και ένα μεγάλο πλήγμα στο ευρωπαϊκού του προφίλ.

Κι αυτή τη φορά οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο, διότι μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήξερε ότι θα είχε τόσο νωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και όφειλε να είναι έτοιμος ή τουλάχιστον να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο.

Η εικόνα της ομάδας και ειδικά της άμυνας ήταν τουλάχιστον αστεία. Και προφανώς το φταίξιμο δεν μπορούν να το φορτωθούν οι παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων εδώ και καιρό έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση πως πρέπει να φέρουν πρόταση για να φύγουν! Αυτοί θα ...σκίζονταν για να σώσουν τον ΠΑΟΚ;

Πρώτα, λοιπόν, φταίει η διοίκηση και μετά ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος έχει πάρει άλλωστε τα κλειδιά της ομάδας σπίτι του. Ο Δανός στο πρώτο στοίχημα της χρονιάς απέτυχε παταγωδώς, καθώς παρουσίασε μία ομάδα τραγική, χωρίς μεταγραφές και χωρίς τίποτα θετικό.

Το επαναλαμβάνουμε ότι ακόμα είναι αρχή, στα μέσα του καλοκαιριού, όμως ο Δικέφαλος έπρεπε να έχει κάνει κάποιες μεταγραφές. Το μπάτζετ υπάρχει, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δεσμευτεί πως θα ρίξει χρήμα και στον ΠΑΟΚ κατάφεραν να μη φέρουν μέχρι τώρα έναν αξιόλογο παίκτη στην ομάδα.

Οι ευθύνες, βέβαια, βαραίνουν και τον Τούντορ, που εδώ και μέρες έλεγε συνεχώς πως ξέρει πολύ καλά τον αντίπαλο και ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πανέτοιμος. Δυστυχώς όμως τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν ίσχυε και οι φίλαθλοι του Δικεφάλου πήραν άλλη μία πίκρα. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, όμως μπορεί και να γυρίσει. Ελπίδα υπάρχει, αρκεί να υπάρξει και σοβαρότητα... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα μπινελίκια των ΠΑΟΚτσήδων στην ΠΑΕ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags