Facebook Pixel Τι θα πει ο Άρνεσεν;
| 2015-07-17 19:43:00

Τι θα πει ο Άρνεσεν;

Τι θα πει ο Άρνεσεν;

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, η υπόθεση των δύο… προβληματικών του ΠΑΟΚ (βλ. Περέιρα και Λούκας), αναμένεται να περάσει πλέον από την διαχείριση του Φρανκ Άρνεσεν. 

Ο Δανός αναμένεται να μιλήσει αύριο με τους δύο ποδοσφαιριστές, προφανώς ξεχωριστά και να τους ενημερώσει για τις επιλογές του.

Το κλίμα που υπάρχει για τον Λούκας, είναι άσχημο γιατί είναι σαφές στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως τα κάνει όλα επίτηδες και παρασέρνει τον Αργεντίνο. Μάλιστα, στη ΠΑΕ μεγαλώνει ο εκνευρισμός για τον Ισπανό λόγω των δημοσιευμάτων από την χώρα του που τον παρουσιάζουν ως… επαναστάτη.

Αυτό που ενδέχεται να ξεκαθαρίσει ο Άρνεσεν, είναι πως αν δεν έρθει σοβαρή πρόταση από την Λα Κορούνια στα χρήματα που θέλει ο ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να πουληθεί μέχρι το τέλος του συμβολαίου του και πως αν συνεχίζει να προκαλεί, η χρηματιστηριακή του αξία μάλλον θα πέσει μέχρι να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Όσο για τον Περέιρα, αναμένεται να ζητηθούν εξηγήσεις και εφόσον αυτές είναι πειστικές δεν αποκλείεται να επιστρέψει στις προπονήσεις. Αν όχι, το μέλλον του στον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά αμφίβολο.

Πηγή: paok24.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags