Facebook Pixel Κόουτς, μήπως να μην φύγει δανεικός;
| 2015-07-19 23:31:00

Κόουτς, μήπως να μην φύγει δανεικός;

Κόουτς, μήπως να μην φύγει δανεικός;

Ποιος νεαρός Έλληνας του Ολυμπιακού δεν... αρέσει στον Μάρκο Σίλβα και τι έκανε αυτός για να του αλλάξει γνώμη; Διαβάστε στον SportDog!

Ο Μάρκο Σίλβα έχει γεμίσει το μπλοκάκι του με σημειώσεις για όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού και όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο θέμα, ήδη κάποιοι έχουν μπει στη «μαύρη λίστα» και δύσκολα θα κερδίσουν μία θέση στο νέο ρόστερ (διαβάστε ποιοι είναι αυτοί ΕΔΩ).

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές και ο Πορτογάλος να κρατήσει τελικά στην ομάδα ποδοσφαιριστές, που θεωρούνταν... φευγάτοι.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει μάλλον και ο Δημήτρης Κολοβός, για τον οποίο οι πιθανότητες παραμονής του στο Λιμάνι δεν είναι και πάρα πολλές. Ο Μάρκο Σίλβα δείχνει για την ώρα πως δεν τον «πιστεύει» πάρα πολύ και για αυτό δεν του δίνει πολύ χρόνο, ούτε στα οικογενειακά διπλά.

Ωστόσο, στο ματς με την Ρίζεσπορ ο νεαρός εξτρέμ πήρε την ευκαιρία του, σε αντίθεση με άλλους Έλληνες παίκτες, μπήκε ως αλλαγή στο 60ο λεπτό (όπως είχε συμβεί και στο πρώτο φιλικό) και στο μισάωρο που αγωνίστηκε είχε εξαιρετική παρουσία, ενώ ήταν αυτός που κέρδισε και το πέναλτι, το οποίο έχασε όμως ο Φουστέρ.

Ο Κολοβός μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, γνωρίζοντας πως ο προπονητής του δεν θα του δώσει πολλές ευκαιρίες ακόμα. Ξέρει πως το ρόστερ είναι πολύ «φορτωμένο» και ότι οι θέσεις για τα εξτρέμ είναι περιορισμένες, αφού υπάρχουν οι Πάρντο – Ντοσεβί, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάσταση με τον Ντουρμάζ, που επίσης ήταν θετικός στο παιχνίδι με τους Τούρκους.

Ο πρώην άσος του Πανιωνίου θέλει να μείνει στο Λιμάνι και αν πάρει κι άλλη ευκαιρία στα φιλικά του Ολυμπιακού στην Τουρκία, ίσως τα καταφέρει. Άλλωστε, στο ματς με την Ρίζεσπορ έδειξε ότι το αξίζει...

Δεν το περίμεναν αυτό από τον Μέντες! Διαβάστε τι έγινε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags