Facebook Pixel Συγκατοίκηση με εκπλήξεις!
| 2015-07-20 22:31:00

Συγκατοίκηση με εκπλήξεις!

Συγκατοίκηση με εκπλήξεις!

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν είναι θιασώτης του δόγματος πως η σύνθεση των δωματίων κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, βρίσκεται σε συνάρτηση με την δουλειά που γίνεται στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ούτε θεωρεί πως ο ίδιος πρέπει να επιβάλλει την διαμόρφωση των «ζευγαριών». Οι παίκτες ήταν αυτοί που επέλεξαν τους συγκατοίκους τους για το διάστημα της παραμονής στην Οπαλένιτσα. Και η αλήθεια είναι πως προέκυψαν κάποιες εκπλήξεις. Για παράδειγμα, οι δυο Βενεζουελάνοι δεν πήγαν μαζί. Ούτε οι δυο Πορτογάλοι Μπαρμπόσα και Σιμόες. Ο πρώτος προτίμησε τον Κορδέρο με τον οποίο έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις από πέρυσι και ο δεύτερος τον πορτογαλθρεμμένο Γκάλο.

Επίσης ενδιαφέρον έχει η συγκατοίκηση Σοϊλέδη και Τζεμπούρ. Όπως επίσης και αυτή του Αραβίδη με τον Μάνταλο. Των δυο παικτών δηλαδή, που πιθανόν να πάρουν την προσεχή σεζόν περιβραχιόνιο αρχηγού.

Αναλυτικά τα «ζευγάρια» των δωματίων: Αραβίδης – Μάνταλος, Ανάκογλου – Πλατέλλας, Ανδρεόπουλος – Βασιλαντωνόπουλος, Βούρας – Κολοβέτσιος, Γροντής – Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος – Γιόχανσον, Σοϊλέδης – Τζεμπούρ, Μπαρμπόσα – Κορδέρο, Βάργκας – Άρθο, Ζόριτς – Κρισάντους, Σβάρνας – Ανέστης, Σιμόες – Γκάλο, Μπαρόχα – Πεταυράκης.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags