Facebook Pixel Πότε θα αλλάξει ο ΠΑΟΚ;
| 2015-07-21 12:02:00

Πότε θα αλλάξει ο ΠΑΟΚ;

Πότε θα αλλάξει ο ΠΑΟΚ;

Τα ίδια λάθη, οι ίδιες λογικές, άστοχες συμπεριφορές και ποιος θα τα αλλάξει όλα... Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης.

Eπειτα από τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται ότι έχει αφομοιωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι ο ίδιος έχει αποκτήσει πλέον την ανοσία (πέστε το και αναισθησία) σε όλα αυτά που ακούει στο γήπεδο, ειδικά τις στιγμές που τον κατηγορούν για την εικόνα της ομάδας, στην οποία φυσικά έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

ΕIΝΑΙ η τρίτη φορά που θέτει νέα αφετηρία. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα τερματίσει με επιτυχία η τέταρτη περίοδος της θητείας του στον ΠΑΟΚ. Αν μάλιστα θυμηθούμε πώς περίπου ξεκινούν οι προηγούμενες χρονιές, κάπως έτσι ήταν, με προβληματισμό και ανησυχία και κατέληξαν σε απογοήτευση για την τελική έκβαση. Κάπως έτσι ξεκινά και φέτος...

ΣΤΗΝ ΟΥΣIΑ αυτός ο άνθρωπος φαίνεται να έχει συνηθίσει: ξοδεύει αρκετά εκατομμύρια τον χρόνο, μιλά κι ο ίδιος για τίτλους, διακρίσεις, θαύματα και άλλα, χωρίς να υπάρχει αντίκρισμα. Τα ίδια λάθη, οι ίδιες λογικές, άστοχες συμπεριφορές και ποιος θα τα αλλάξει όλα... Ο γιος του... ο Αρνεσεν.

ΜΑ ΞΕΧAΣΑΤΕ που και πέρυσι, που δεν υπήρχε αυτός ο τεράστιος Φρανκ Αρνεσεν, πάλι τα ίδια δεν συνέβαιναν; Να τι ανέφερε το ρεπορτάζ: ερχόταν ο Σαββίδης και τους πατούσε τα γκάζια γιατί, ενώ έδινε το ελεύθερο και πολλά λεφτά για μεταγραφές, οι συνεργάτες του κωλυσιεργούσαν. Αγανακτισμένος τους φώναζε και εκείνοι έτρεχαν πανικόβλητοι να κλείσουν κάποιον παίκτη.

ΚAΤΙ δεν πάει καλά σε όλο αυτό. Να έχεις το ελεύθερο, να έχεις και ένα κάρο λεφτά και να μην κλείνεις παίκτες ενώ τους χρειάζεσαι μπας και σταματήσουμε να γελάμε με τα… καλαματιανά του Κόστα και τις επινοήσεις του Τούντορ (3-5-2 και λοιπά) για να μη σηκώνουν παντιέρα οι άτακτοι Λούκας και Περέιρα… Να είσαι με τα λεφτά στο χέρι και να μην κάνει μεταγραφές; Τι να δείξεις;

ΥΠAΡΧΕΙ σκοπός να αποδείξεις αν μπορείς να αποκλείσεις τη Λοκομοτίβα με τους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν πέρυσι και ομάδα που έχει πολλές απουσίες; Τελικά ήθελα να γνωρίζω ποιος είναι αυτός που φθείρεται από μια ανέλπιστη ήττα, όπως αυτή στο Ζάγκρεμπ και δεν ενισχύεται η ομάδα για να προχωρήσει χωρίς περιπέτειες.

ΟΛΑ ΑΥΤA δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν. Συνέβαιναν και παλιότερα. Πολλά από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούσαν στα ίδια επεισόδια, με το ίδιο σενάριο, έχουν αλλάξει. Αλλά αυτά που ήρθαν και αυτά που παραμένουν και επιμένουν στις ίδιες τακτικές, δεν προσφέρουν -προς το παρόν- κάτι καινούργιο.

Πηγή: sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags