Ο Πράνιτς παραχώρησε δηλώσεις ενόψει και του αγώνα με τη Μπριζ και τόνισε μεταξύ άλλων ότι..."πρέπει να δουλέψουμε για να το διορθώσουμε αυτό ώστε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα".

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάνιελ Πράνιτς στο gazzetta.gr:

Για την ήττα από την Ουντινέζε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πολύ οργανωμένα... Φυσικά ήταν ένα φιλικό ματς προετοιμασίας για να δούμε το επίπεδο ετοιμότητάς μας και ξέρουμε ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι αυτό που έχουμε την Τρίτη. Πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε και να μάθουμε από αυτά, να τα διορθώσουμε... Η Ουντινέζε πέτυχε δύο γκολ σε δύο καλές ευκαιρίες και πρέπει να δουλέψουμε για να το διορθώσουμε αυτό ώστε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα.

Την Τρίτη οφείλουμε να παίξουμε πολύ καλύτερα απ' ότι το κάναμε σήμερα (σ.σ. Χθες), έχουμε ακόμα λίγες μέρες για προπονήσεις, για λίγη ξεκούραση και για όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία. Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να περάσει στα πλέι-οφ των προκριματικών...».

Για τη Μπριζ:

«Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι δύσκολη η αποστολή μας, Η Μπριζ είναι πολύ καλή ομάδα, καλύτερη από τη Σταντάρ που παίξαμε πέρυσι και δεν καταφέραμε να τη νικήσουμε και θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια. Είναι σημαντικό να βελτιώσουμε μικρές λεπτομέρειες στο παιχνίδι μας και θα μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε βρεθεί στο δρόμο μας...».

Για τη θέση του αριστερού μπακ:

«Εγώ θα παίζω όπου μου το ζητάει ο προπονητής μου. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν ήμουν καλός ή όχι στο φιλικό, αλλά θα προσπαθώ και θα κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής μου».

Για τον κόσμο και τη γεμάτη Λεωφόρο στο φιλικό:

«Ο κόσμος πάντα είναι στο πλευρό μας, πάντα μας βοηθάει και ελπίζω να δημιουργήσει και την Τρίτη καλή ατμόσφαιρα και ξέρουμε ότι πρέπει να τους δώσουμε λόγους για να χαμογελούν... Οι οπαδοί μας ζουν και αναπνέουν για την ομάδα και εμείς θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους το ανταποδίδουμε».

Για τη νέα σεζόν:

«Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι και φέτος εμείς θα δουλέψουμε και να δίνουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να είμαστε κάθε φορά όσο γίνεται καλύτεροι μέσα στο γήπεδο».