Facebook Pixel Υποφέρει ο Καπίνο στον Ολυμπιακό!
| 2015-07-26 15:00:00

Υποφέρει ο Καπίνο στον Ολυμπιακό!

Υποφέρει ο Καπίνο στον Ολυμπιακό!

Δύσκολες ημέρες περνάει ο νεαρός πορτιέρο στην καινούργια του ομάδα. Και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι υποφέρει και μάλιστα καθημερινά! Ποιος τον "τρέχει" και γιατί;
 

Ο Στέφανος Καπίνο πήρε μια "γενναία" απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό από την άποψη ότι πρόκειται για τον "αιώνιο" αντίπαλο της ομάδας που ανδρώθηκε και είναι λογικό να αντιμετωπίσει αντιδράσεις από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Μπορεί, δηλαδή, να έφτιαξε όνομα με την πράσινη φανέλα, ωστόσο προτίμησε μετά από ένα σύντομo πέρασμα από το γερμανικό πρωτάθλημα, να πάρει μεταγραφή στους "ερυθρόλευκους", αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί -προς έκπληξη πολλών- ότι είναι οπαδός της ομάδας.

Όπως και να έχει, ο νεαρός πορτιέρο είναι εδώ και λίγο καιρό μέλος των πρωταθλητών Ελλάδας και φιλοδοξεί να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται να διακριθεί με τη συγκεκριμένη φανέλα, ευελπιστώντας ενδεχομένως και σε μια πιθανή πώληση του Ρομπέρτο που θα του ανοίξει το δρόμο για τη φανέλα του βασικού.

Για να γίνει, βέβαια, αυτό, απαιτείται και μία μεγάλη προσπάθεια από τον Καπίνο, ο οποίος προέρχεται από μια σεζόν που δεν πήρε καθόλου παιχνίδια στη Μάιντς. Είναι λογικό, επμένως, ο 21χρονος γκολκίπερ να καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος και να δουλέψει πολύ σκληρά αν θέλει να γίνει το "νούμερο 1" στον Ολυμπιακό.

Γι΄ αυτό και οι πρώτες του ημέρες με την ερυθρόλευκη φανέλα θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν ...εφιαλτικές! Ο Αλέκος Ράντος "τρέχει" καθημερινά τον διεθνή τερματοφύλακα και όπως αναφέρουν πληροφορίες από το "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ τού έχει βγάλει στην κυριολεξία το λάδι!

Οι προπονήσεις του Καπίνο είναι εξαντλητικές και σκοπό έχουν να βελτιώσουν τις αδυναμίες του νεαρού πορτιέρο, αλλά και να τον κάνουν να καταλάβει ότι αν θέλει να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να ...φτύσει αίμα! Το πρόγραμμα που ακολουθεί ο 21χρονος γκολκίπερ είναι ιδιαιτέρως επίπονο και όπως λέγεται μετά το τέλος της προπόνησης ο παίκτης δυσκολεύεται ακόμα και να περπατήσει!

Φυσικά και δεν πρόκειται για κάποιο ...καψώνι στον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, αντιθέτως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν πολύ στα προσόντα και στις δυνατότητές του και αυτός είναι ο λόγος που τον προπονούν τόσο σκληρά. Αν τα καταφέρουν, πάντως, θα φανεί στο χορτάρι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ και πάει στην ΑΕΚ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags