Facebook Pixel "Παίζει μπάλα η ΑΕΚ, θα έρθει και το γκολ"
| 2015-07-29 22:17:00

"Παίζει μπάλα η ΑΕΚ, θα έρθει και το γκολ"

"Παίζει μπάλα η ΑΕΚ, θα έρθει και το γκολ"

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά τόνισε πολλές φορές ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα αναφορικά με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον OTE-TV:

«Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν καλά κλεισμένος πίσω, εμείς είχαμε ένα θέμα στην ταχύτητα με την οποία κυκλοφορούσαμε την μπάλα, έπρεπε να ήμασταν πιο γρήγοροι. Κάποιες φορές το καταφέραμε, κάποιες όχι. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά τη μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα: «Νομίζω ειδικά στο δεύτερο είχαμε κάποια θέματα στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά με 1-2 προπονήσεις δεν διορθώνονται τα πράγματα. Θέλει δουλειά σε πολλά επίπεδα, έχουμε έναν μήνα μπροστά μας για να τα διορθώσουμε».

Τέλος, για τους νέους παίκτες που αφομοιώνουν όσα ζητάει: «Σιγά σιγά καταλαβαίνουν κι εκείνοι τον τρόπο παιχνιδιού, τη φιλοσοφία του προπονητή. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας».

Μεταξύ άλλων ο Δέλλας σχολίασε εν συνεχεία στους απεσταλμένους στην Πολωνία:

«Το γκολ δεν με φοβίζει, παίζει μπάλα η ΑΕΚ, θα έρθει το γκολ. Από την στιγμή που είναι ο Φαγιέ στην ομάδα, προσπαθεί να ανταποκριθεί. Νομίζω ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα. Είναι φιλικό που θα μας δείξει πολλά. Ο Γροντής έχει στοιχεία που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Οποιος μπορεί να ανταπεξέλθει, είναι εδώ. Είναι νωρίς για συμπεράσματα και παίκτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags