Facebook Pixel Απέρριψαν τρελή πρόταση για τον παικταρά στον ΠΑΟ!
| 2015-07-29 22:52:00

Απέρριψαν τρελή πρόταση για τον παικταρά στον ΠΑΟ!

Απέρριψαν τρελή πρόταση για τον παικταρά στον ΠΑΟ!

H προσφορά που πήραν στα χέρια τους οι Πράσινοι ήταν τεράστια, αλλά την αρνήθηκαν! 

Αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του καλοκαιριού, καθώς πολλές είναι οι ομάδες που ερίζουν για την υπογραφή του, αλλά ο Παναθηναϊκός δείχνει ανένδοτος και θέλει να τον κρατήσει στην Λεωφόρο, εκτός αν υπάρξει κάτι το... εξωπραγματικό για χάρη του.

Ο λόγος για τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό απασχολεί το ρεπορτάζ αρκετών συλλόγων, κυρίως από το Βέλγιο, με την Γκενκ να έχει δείξει μέχρι στιγμής το πιο "ζεστό" ενδιαφέρον, αφού έστειλε και ανθρώπους της να τον παρακολουθήσουν στον αγώνα με την Μπριζ στην Λεωφόρο.

Η βελγική ομάδα κατέθεσε πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ προς τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του διεθνή επιθετικού, ωστόσο εισέπραξε αρνητική απάντηση από τους Πράσινους που ευελπιστούν σε ακόμα καλύτερη προσφορά για να συζητήσουν ενδεχόμενη παραχώρησή του.

Πρόκειται φυσικά για ένα πολύ σημαντικό ποσό για τον Καρέλη, αλλά στο "τριφύλλι" φαίνονται αποφασισμένοι να μην δεχθούν καμία πρόταση κάτω από 5 εκατομμύρια και μάλιστα για έναν ποδοσφαιριστή που είναι από τους καλύτερους της ομάδας.

Βέβαια, δεν αποκλείεται η Γκενκ να επανέλθει με νέα προσφορά για τον 23χρονο φορ, παρόλα αυτά οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ανάμεσα στους Βέλγους και τον Παναθηναϊκό θα γίνει μετά τον δεύτερο αγώνα με την Μπριζ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού όλη η προσοχή των Πράσινων είναι στραμμένη εκεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags