Facebook Pixel Προβληματισμένος ο Δέλλας...
| 2015-08-02 21:12:00

Προβληματισμένος ο Δέλλας...

Προβληματισμένος ο Δέλλας...

Εμφανώς απογοητευμένος και δυσαρεστημένος από την εικόνα που είδε στο 90λεπτο με την Ανόρθωση, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε στην κάμερα του OTE TV ότι αυτό που είδε σήμερα απέχει πολύ από αυτό που έχει βάλει στόχο.

«Είδαμε πολλά σήμερα. Αρνητικά θα έλεγα τα περισσότερα, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βλέπουμε και αξιολογούμε. Παίκτες, συμπεριφορές και προχωράμε. Στο τέλος θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν λειτούργησε τίποτε σήμερα. Ούτε η κυκλοφορία, ούτε το πρέσινγκ,. Τα έχω διαπιστώσει, θα αλλάξουν πολλά. Αν κρίνω από σήμερα, είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε. Κάναμε το χειρότερο ματς. Είναι χρήσιμα ματς αυτά».

Στους δημοσιογράφους εν συνεχεία ο Δέλλας είπε:

«Πρέπει να διδαχθούμε από αυτά τα ματς, είναι ακίνδυνα τα ματς. Είναι πολύ χρήσιμα τα ματς για την ΑΕΚ. Πρέπει να έχουμε διάθεση να παλέψουμε, δεν το είδα από αρκετούς αυτό. Είδα πολλά και θα με βοηθήσουν. Δεν είναι δικαιολογία για μένα η κούραση. Δεν είδα αυτά που ήθελα. Θα τα διορθώσουμε. Υπήρχαν κενά, έλειπαν παίκτες. Είναι ταλέντο ο Χαφέζ, επένδυση για εμάς. Να μπει στην ομάδα, να τον γνωρίσουμε και να μπει στο κλίμα. Πρώτη και δεύτερη επιλογή δεν υπάρχει πουθενά. Θα παίζουν όποιοι θέλουν και μπορούν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags