Facebook Pixel Τρελάθηκε ο Σαββίδης βλέποντας Ολυμπιακό!
| 2015-08-09 23:45:00

Τρελάθηκε ο Σαββίδης βλέποντας Ολυμπιακό!

Τρελάθηκε ο Σαββίδης βλέποντας Ολυμπιακό!

Το κεφάλι του στον τοίχο θα πρέπει να χτυπούσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, παρακολουθώντας από την τηλεόραση το φιλικό παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης». 

Αρκετά ήταν τα συμπεράσματα που βγήκαν (για φίλους και εχθρούς) από το φιλικό του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας, όπου οι Πειραιώτες με γκολ των Φινμπόγκασον και Φουστέρ (δείτε τα βίντεο ΕΔΩ) πανηγύρισαν τη νίκη με 2-1.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καθόλου καλός στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο ανέβασε ρυθμό και σε αυτό τον βοήθησε πάρα πολύ η είσοδος του Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός μπήκε στο χορτάρι και έκανε τη διαφορά, καθώς εκτός από το γκολ είχε και μία-δύο καλές ευκαιρίες, ενώ ειδικά στη φάση όπου κοντρολάρει στην κίνηση και σουτάρει ελάχιστα άουτ, έδειξε την κλάση του.

Ο Φινμπόγκασον λοιπόν, που πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα με τα ερυθρόλευκα, μας προετοίμασε για ...ωραία πράγματα στο μέλλον και απέδειξε πως μάλλον άξιζε ο ντόρος που έγινε γύρω από το όνομά του το φετινό καλοκαίρι. Από σήμερα θα κατάλαβαν και στον ΠΑΟΚ ότι έκαναν λάθος που δεν κυνήγησαν μέχρι το τέλος την περίπτωσή του.

Τη στιγμή, λοιπόν, που ο Δικέφαλος δεν έχει (ακόμα) κάποιον μεγάλο φορ, ο Ιβαν Σαββίδης είδε τον επιθετικό του Ολυμπιακού, που βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του για αρκετό καιρό, να δείχνει έτοιμος να κάνει παπάδες. Είναι μετά να μην τρελαίνεται δηλαδή; 

Βέβαια, παίζει και το ενδεχόνενο ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου να πήρε ανάποδες και να αποφάσισε να φέρει καλύτερο στην ομάδα του. Όπως, άλλωστε, έχει προαναγγείλει ο γιος του, Γιώργος, όταν χάθηκε ο Φινμπόγκασον. Θα το μάθουμε προσεχώς... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χοντρό παρασκήνιο με Γιαννιώτα και Μάρκο Σίλβα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags