Facebook Pixel Η ατάκα του Δέλλα που "διώχνει" τον Τζιμπούρ!
| 2015-08-12 15:45:00

Η ατάκα του Δέλλα που "διώχνει" τον Τζιμπούρ!

Η ατάκα του Δέλλα που "διώχνει" τον Τζιμπούρ!

Τα λόγια του κόουτς των "κιτρινόμαυρων", μετά το πρώτο ατόπημα του Τρομοκράτη στο φιλικό με την Ανόρθωση, ίσως μαρτυρούν και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αλγερινό φορ.

Την ώρα που ο Τζιμπούρ αναμένεται να απολογηθεί, ενδεχομένως κι εντός της ημέρας, στον Τραϊνό Δέλλα και στους υπεύθυνους της ομάδας για τη σημερινή του συμπεριφορά (απουσία από την προπόνηση και γελοία δικαιολογία), είναι χρήσιμο να θυμηθούμε τα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ, με αφορμή το πρώτο φετινό ατόπημα του παίκτη (αντιαθλητικό χτύπημα σε αντίπαλο στο φιλικό με την Ανόρθωση).

Τότε ο Έλληνας κόουτς είχε ξεκαθαρίσει ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής του έχει μόνο μία ευκαιρία και είχε υποστηρίξει πως δε θα υπάρξει δεύτερη για κανέναν. Αν, λοιπόν, ο Κολοσσός τηρήσει την προειδοποίησή του γίνεται αντιληπτό ότι το μέλλον του Τζιμπούρ στην Ένωση είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

"Το θέμα είναι να δώσουμε να καταλάβει ο κάθε παίκτης, τι θέλουμε εμείς σαν ομάδα. Αν ο παίκτης το καταλάβει νωρίς, έχει καλώς. Αν δεν το καταλάβει νωρίς, θα χάσει τη θέση του στην ομάδα", είχε πει ακόμα ο Δέλλας, μετά το φιλικό με την κυπριακή ομάδα, "φωτογραφίζοντας" τον Τρομοκράτη.

Τα παραπάνω λόγια ίσως να μαρτυρούν και το ποια είναι, πλέον, τα "θέλω" του προπονητή της ΑΕΚ στην υπόθεση Τζιμπούρ, τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τις συμπεριφορές του παίκτη και στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εξελίξεις με Τζιμπούρ!

Σιγά μην τα έκανε αυτά ο Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό!

Απίστευτη απάντηση Τζιμπούρ για την εξαφάνιση!

Τα βρόντηξε ο Τζιμπούρ!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags