Στην πρόβα-τζενεράλε ενόψει του ματς με την Μπρόντμπι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από τη Βέροια, αλλά αξίζει να σταθούμε σε δυο σημεία. Πρώτον, στις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε ο Ζάιρο στο ντεμπούτο του, καθώς σκόραρε το γκολ του ΠΑΟΚ, όταν μπήκε αλλαγή στο β` μέρος κι έδειξε φοβερή διάθεση. Το δεύτερο είναι η... αποβολή του Μυστακίδη στο 89` από τον Τούντορ (!), επειδή ο νεαρός σε μια επίθεση προτίμησε να σουτάρει, αντί να πασάρει σε συμπαίκτη του! Κατά τ` άλλα, ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος έδειξε προβλήματα σε άμυνα αλλά και στη δημιουργία, όμως βελτιώθηκε σαφώς στο β`. Καλές εντυπώσεις άφησε και η οργανωμένη Βέροια που έδειξε σε καλό δρόμο ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Καλύτερη η Βέροια

Δεν ήταν άσχημο το ματς στο ξεκίνημα του, με τις δυο ομάδες να μπαίνουν ορεξάτες. Μετά από δυο καλές προσπάθειες του Ροντρίγκες, η Βέροια απείλησε στο 10` με κεφαλιά του Εντζενγκουέλε, με τον ΠΑΟΚ να απαντά με το καλό σουτ του Κουλούρη στο 19`. Έτσι φτάσαμε στο 23` όταν ο Αμπντούν εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Ναζλίδης πρόλαβε στη μικρή περιοχή τον Όλσεν (έχει μεγάλη ευθύνη) και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή ως το 30` (60%-40%) και γενικότερα φαίνονταν να πατάνε καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο τέταρτο φόρτσαρε, είχε μια ευκαιρία με κεφαλιά του Τζιόλη (32`) αλλά και με τον Ροντρίγκες (37`, 41`). Σε κάθε περίπτωση, η αμυντική τετράδα του ΠΑΟΚ δεν ενέπνευσε καμία εμπιστοσύνη, ενώ υπήρχε θέμα και στην ανάπτυξη, αφού δεν κατάφερε να φτιάξει κλασικές ευκαιρίες για γκολ, πλην κάποιων μακρινών σουτ.

Ωραίος ο Ζάιρο, τρελάθηκε ο Τούντορ!

Στο β` μέρος άλλαξε όλη η 11άδα του ΠΑΟΚ, καθώς μπήκαν οι Γλύκος, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Μαντούρο, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Μυστακίδης, Ζάιρο και Σαλπιγγίδης. Ο Δικέφαλος ήταν πιο δραστήριος στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσε να γίνει απειλητικός. Πάντως, η Βέροια έφτασε κοντά στο 2-0 στο 63` όταν ο Τάτος σούταρε άουτ από καλό γύρισμα του Παυλίδη, ενώ ο Δικέφαλος (που έπαιζε πολύ από τα δεξιά) απάντησε στο 69 με την καλή ευκαιρία του Μυστακίδη.

Ο Ζάιρο στο ντεμπούτο του κατάφερε να σκοράρει όταν κατέβασε με το στήθος τη μακρινή μπαλιά του Σαββίδη και με ωραίο "τσίμπημα" έκανε το 1-1 στο 73`! Ο ορεξάτος Βραζιλιάνος στο 79` πήγε να σκοράρει από δύσκολη θέση, κερδίζοντας πάντως το χειροκρότημα. Ο ΠΑΟΚ έψαξε το γκολ της νίκης στα εναπομείναντα λεπτά, με προσπάθειες από τα αριστερά κυρίως αλλά και με τις εμπνεύσεις του Ζάιρο. Το στιγμιότυπο πάντως του ματς ήταν το οτι ο Τούντορ τα... πήρε με τον Μυστακίδη στο 89`, όταν προτίμησε να τελειώσει μια φάση με σουτ αντί να πασάρει! Έτσι, στο 90` ο Μερεμπασβίλι έγραψε με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή το τελικό 2-1.  

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης, 4-2-3-1): Καντιμοίρης – Μαλόν (71’ Νάστος), Εντζεγκέλε, Μαραγκός, Γιαννούλης (46’ Τσουμάνης) – Βεργώνης (46’ Παυλίδης), Μπαλάφας - Γιουσούφ, Μαγέφσκι (58’ Τάτος), Αμπντούν (71’ Μερεμπασβίλι) – Ναζλίδης

ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ, 4-3-3): Όλσεν - Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέσης - Κάτσε, Τζιόλης, Πέλκας - Μακ, Γκάρι Ροντρίγκεζ, Κουλούρης

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γλύκος – Σκόνδρας, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Τζαβέλλας – Μαντούρο, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης – Μυστακίδης, Ζάιρο, Σαλπιγγίδης